X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Licentierea academica


Utilizarea de software licentiat reprezinta fudatia unui sistem de educatie de calitate. Toti vendorii de software le ofera organizatiilor educationale si celor non-profit conditii speciale pentru achizitionarea de licente. Discount-uri de pana la 70% la achizitionarea de licente software sau de software in cutie

Aspecte legale. Folosirea software-urilor fara licenta este ilegala. Majoritatea institutiilor educationale folosesc o forma de licentiere software pentru ca licentierea incorecta ridica semne de intrebare fata de corectitudinea profesorilor si a institutiilor educationale.

Raspunderea individuala a managerului. Avand in vedere ca detine puterea de decizie, managerul unei institutii educationale este personal responsabil de licentierea software-urilor utilizate.

Calitatea serviciilor educationale. In ziua de astazi calitatea serviciilor educationale reprezinta un factor important in alegerea aplicantilor iar tehnologia informatiei reprezinta baza pe care se construieste intregul proces de invatare.

Folosirea tehnologiilor moderne. Software-ul licentiat corect va ofera acces complet atat la programul in sine cat si la documentatia aferenta-metodologii de implementare, upgrade-uri, etc.

Licentele academice au fost concepute pentru:

 • Universitati publice sau private, licee, scoli gimnaziale, centre de training autorizate de Minsterul Educatiei Nationale sa desfasoare activitati educationalecare au licenta pentru desfasurarea de activitati educationale.
 • Institutii educationale de control administrativ care opereaza la nivel local si national.
 • Studentii si personalul academic al institutiilor de invatamant superior.
 • Institutii academice finantate din bugetul de stat.
 • Spitale si clinici universitare.
 • Institutii medicale non-profit (spitale, clinici si centre medicale)
 • Biblioteci publice
 • Muzee