X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Service Provider License Agreement


SPLA permite furnizorilor de servicii si firmelor ISV sa ofere clientilor lor servicii software si aplicatii gazduite bazate pe tehnologii Microsoft. Platile catre Microsoft se efectueaza lunar iar durata acordului SPLA este de 3 ani. In cazul SPLA, furnizorul de servicii este cel licentiat si nu utilizatorul final.

Caracteristicile contractului SPLA:

 • Posibilitatea de a oferi servicii personalizate – flexibilitate mare atunci pentru ofertele de medii de gazduire dedicate sau partajate. Furnizorul va gestiona drepturile de utilizare pentru clientii sai.
 • Structura de cost simpla – plati efectuate lunar, in functie de numarul de clienti din acea luna si de serviciile oferite. Costurile variaza in functie de dinamica afacerii, fie ca scade sau creste iar costuri initiale cu software-ul sunt foarte scazute.
 • Acces la cele mai recente versiuni – plata ratelor lunare va ofera acces la drepturile de upgrade.
 • Distributie globala – puteti vinde serviciile dvs. oricarui client din lume folosind platforma Microsoft.
 • Drepturi de inchiriere – puteti oferi clientilor, prin inchiriere, calculatoare desktop având anumite produse Microsoft instalate.
 • Demonstratii sau perioade de evaluari – furnizorii pot demonstra prospectilor serviciile din oferta; pâna la 50 de conturi utilizator sunt permise pentru demonstratii. Serviciile pot fi oferite potentialilor clienti si spre evaluare, pe o perioada de maxim 60 de zile.
 • Optiuni pentru livrarea kiturilor de instalare – kiturile pot fi comandate pe medii de stocare la un pret minimal. Sau le puteti descarca de la VLSC, de unde accesati si cheile de instalare.
 • Externalizarea centrului de date – puteti instala software-ul Microsoft pe masini aflate intr-un centru de date mentinut de o terta companie ce va administra, testa sau mentine serviciile oferite de dvs.