X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Select License


Programul Select License le ofera organizatiilor care detin mai mult de 250 de PC-uri o solutie de licentiere in volum simpla si flexibila.

Caracteristicile programului de licentiere Select License:

 • Usurinta in achizitie si administrare – clientul poate achizitiona licente pentru orice locatie sau filiala inrolata in contract, indiferent de localizarea acesteia, primind lunar confirmari pentru licentele cumparate.
 • Flexibilitate –┬áLicenta si Software Assurance (L&SA) se pot achizitiona in orice moment al derularii contractului, in functie de necesitatile organizatiei.
 • Software pentru training – clientii pot folosi pana la 20 de copii in scopul pregatirii personalului IT.
 • Valoarea investitiei – prin achizitia de Software Assurance clientii pot folosi cea mai noua versiune a unui produs Microsoft aparuta pe perioada desfasurarii contractului Select License.

 • Pret special – platile nu sunt afectate de eventualele modificari de pret aparute pe durata contractului.

Cum functioneaza contractul Select License

Contractele Select License se desfasoara pe o perioada de 3 ani. Clientul poate comanda licente oricand de-a lungul acestei perioade, plata efectuandu-se la momentul comenzii.

Nivelul de pret este determinat prin previziunea volumului total de licente pe care organizatia intentioneaza sa le achizitioneze de-a lungul contractului.

Atat nivelul de pret cat si numarul de licente luat in calcul pentru previziuni se stabilesc pe categorii de produse: aplicatii, sisteme de operare desktop si servere.