Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat Enterprise Linux for Desktop

Red Hat Enterprise Linux for Desktop

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat va ajuta sa va securizati desktop-ul impotriva pericolelor interne sau externe. Construit pe reputatia OS-ului Linux ca un sistem de operare securizat, Red Hat a dezvoltat un sistem de protectie pe straturi pentru a va tine desktopul dumneavoastra protejat.

Red Hat Enterprise Linux Desktop va ofera protectie impotriva breselor exploatate de obicei, cum ar fi zona de tampon care si-a depasit limita de date impusa integrata in stiva de software. De asemenea, cu Red Hat Enterprise Linux Desktop beneficiati de cea mai buna protectie prin caracteristica de securitate SELinux care va protejeaza sistemul de atacuri si va ofera transparenta.

Red Hat Enterprise Linux Desktop este un instrument care se implementeaza rapid si va permite sa administrati mai multe desktop-uri imprastiate complex si geografic dintr-o singura consola web-based. Red Hat Networks va permite sa efectuati update-uri, grupati si implementati sisteme desktop. Chiar daca sunt 10 sau 10,00 de sisteme, efortul este la fel.

Aplicatiile din Red Hat Enterprise Linux Desktop sunt interoperabile cu formatele Microsoft. Red Hat include alte tehnologii care permit Red Hat Eneterprise Linux Desktop sa functioneze intr-un mediu Microsoft. Asta inseamna ca puteti vizualiza si edita documente formatate Microsoft sau mesaje email.

Red Hat Enterprise Linux Desktop include cele mai populare aplicatii desktop. Cu o interfata intuitiva, aceste aplicatii va mentin utilizatorii productivi.

Red Hat Enterprise Linux Desktop a fost construit pentru a va oferi o experienta fara efort unde totul functioneaza perfect. Asta inseamna imbunatatiri majore la instrumentele OpenOffice.org, browser-ul Firefox, Networking, suport pentru Laptop si periferice, grafica si multimedia.

Pentru mai multe detalii, consultati datasheet-ul produsului aici.

Producator: