Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Kaspersky Security for Virtualization

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Kaspersky Security for Virtualization – conceput special pentru a raspunde cerintelor de securitate ale mediilor IT virtuale – este o solutie anti-malware premiata pentru servere virtuale, desktop-uri si centre de date.

Kaspersky Security for Virtualization este o solutie anti-malware fara aget integrat care asigura un mod mai eficient de protectie a infrastructurilor virtuale. Aplicatia este usor de instalat si include instrumente avansate de management pentru simplificarea unui numar ridicat de procese de securitate atat pentru activele IT fizice cat si pentru cele virtuale.

Kaspersky Security for Virtualization va asigura servicii superioare de securitate pentru toate masinile virtuale pe care lucrati, reducand in acelasi timp volumul de munca al personalului insarcinat cu administrarea si protectia infrastructurii IT si imbunatatindu-va profitul global.

Avantajele utilizarii solutiei Kaspersky Security for Virtualization

 • Sistem avansat anti-malware – solutia premiata anti-malware de la Kaspersky obtine rate superioare de detectie a pericolelor pentru a va proteja infrastructura IT de noile amenintari de securitate care au devenit din ce in ce mai sofisticate.
 • Usor de administrat – Kaspersky Security Center, disponibil gratuit in cadrul solutiei Kaspersky ecurity for Virtualization, pune la dispozitia personalului dumneavoastra IT o consola de administrare unificata  prin intermediul careia se poate gestiona securitatea masinilor virtuale, a serverelor fizice si a dispozitivelor mobile.
 • Sustine evolutia afacerii Kaspersky Security for Virtualization va ajuta sa integrati virtualizarea in cadrul afacerii dumneavoastra intr-un ritm potrivit facilitand procesul de administrare a mediilor IT hibride care contin atat platforme fizice cat si platforme virtuale.
 • Cresterea profitului  Kaspersky Security for Virtualization este o solutie fara agent integrat care contribuie la cresterea ROI prin imbunatatirea performantei si densitatii virtualizarii.
 • Nivel superior de securitate pentru mediie virtualizate – Kaspersky Security for Virtualization este o solutie dezvoltata special pentru infrastructurile IT virtualizate:
  • O solutie anti-malware centralizata poate proteja toate masinile virtuale de pe un server fizic
  • Frecventa extrem de ridicata a actualizarilor de software Kaspersky asigura minimalizarea vulnerabilitatilor infrastructurii virtuale
  • Instrumente puternice de eliminare a malware-ului
  • Solutia asigura protectie fara agent integrat pentru masinile virtuale care ruleaza pe o gama larga de sisteme de operare
 • Reducerea costurilor prin simplificarea administrarii
  • Instrumentele avansate de management ajuta la simplificarea procesului de administrare si elimina bresele de securitate. O singura instanta a solutiei Kaspersky Security for virtualization  ofera posibilitatea de instalare si administrare a sistemelor de protectie pe toate masinile virtuale de pe un server fizic.
  • Masinile virtuale noi vin cu protectie anti-malware pre-instalata pentru a elimina aparitia breselor de securitate si cofiguratiile incompatibile
  • Administratorii consolei pot modifica setarile de securitate in functie de volumul de munca si de aplicatiile rulate

Kaspersky Security for Virtualization include

 • Kaspersky Security for Virtualization
 • Kaspersky Security Center
Producator: