Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED include cele mai noi tehnologii anti-malware care ofera protectie proactiva web-assisted si pe baza de semnatura pentru o aparare multi-level eficienta. Cu update-uri automate din Kaspersky Security Network in cloud, Kaspersky ofera un raspuns imediat la pericolele noi si la cele in curs de aparitie.

Infractorii din mediul online exploateaza vulnerabilitati ale sistemelor de operare si ale aplicatiilor pentru a ataca sisteme corporate si pentru a fura date sau bani. Functionalitatea Kaspersky de scanare a vulnerabilitatilor si administrare a patch-urilor va ofera control centralizat asupra aplicatiilor si vulnerabilitatilor din sistemul de operare si prioritizarea patch-urilor pentru OS si aplicatii. Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED joaca un rol important in eliminarea riscului de exploatare a sistemelor dumneavoastra.

 • Datorita algoritmilor de criptare, informatiile sunt protejate in eventualitatea in care datele sau device-urile dumneavoastra ajung pe maini gresite. Spre deosebire de alte produse care folosesc tehnologii de criptare a datelor, tehnologia Kaspersky poate fi controlata din aceeasi consola usor de folosit care administreaza toate functionalitatile de protectie.
 • Cum retelele IT devin mai complexe, gestionarea sistemelor de care depinde afacerea dumneavoastra a devenit o activitate dificila si consumatoare de timp. Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED simplifica o gama larga de activitati de administrare de sistem, inclusiv configurari, implementari si depanari.
 • Caracteristicile Application Control, Device Control si Web Control ofera echipei IT control asupra aplicatiilor care ruleaza pe sistemul dumneavoastra, ce resursa poate fi accesata de o aplicatie si cum le este permis angajatilor sa foloseasca device-uri amovibile si internetul.
 • Adoptarea unei politici BYOD (Bring Your Own Device) poate genera cresterea productivitatii si reducerea costurilor. Prin integrarea securitatii mobile cu MDM (mobile device management), Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED va ofera protectia de care aveti nevoie pentru a permite dispozitivelor mobile sa acceseze sistemul si datele, fara a va expune riscurilor de securitate.
Producator: