Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Discount Special pentru VMware vSphere Essentials Plus Kit


Promo VMware vSphere Essentials Plus Kit 17 Oct, 2017

Profitați de oferta limitată în timp a producatorului VMware pentru a obține o reducere de 15% de la prețul de listă pentru kitul VMware vSphere Essentials Plus și beneficiați de toate avantajele componentelor incluse: vCenter agents, Update Manager, Data Protection and High Availability.

Kitul vSphere Essentials Plus adaugă caracteristici precum vSphere vMotion, vSphere HA și vSphere Data Protection la kitul vSphere Essentials pentru implementarea startegiei always-on IT pentru businesul mic. Essentials Plus este ideală pentru întreprinderile mici care, pe lângă economiile de costuri hardware și de operare, caută să maximizeze disponibilitatea aplicațiilor și continuitatea afacerii, cu o investiție redusă în avans.

Această promoție este valabilă pentru achizițiile a kitului VMware vSphere Essentials Plus plasate pînă pe data de  29 ianuarie 2018.

vmware vSphere Essentials Plus promo

vSphere Essentials Plus este limitat pentru utilizarea pe până la 3 hosturi fizice și pe servere cu până la numai două procesoare. Hosturile respective trebuie să fie gestionate de ediția vCenter Server Essentials care este furnizată cu acest pachet și aceeași ediție a vCenter Server Essentials Plus nu poate fi utilizată pentru a gestiona alte hosturi care nu sunt incluse în această ediție.

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *