Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

6 luni GRATIS de utilizare Veeam Backup MS Office365


Veeam-backup-for-ms-office-365 18 Oct, 2017

Pîna la data de 31 Decembrie 2107 înregistrîndu-se pe portalul solutiei Veeam Backup Microsoft Office365 primit un abonament de 6 luni de utilizare a soluției Veeam Backup for MS Office365 fără orice limită – nelimitat cloud instances și Microsoft Office 365 mailboxes.

Tehnologia Veeam Agent este integrată în soluția Veeam Availability Suite ™, pentru a proteja datele în toate mediile de lucru – virtuale, fizice și cloud – toate dintr-o singură consolă și vor apărea în curând în noua versiune 9.5 Update 3. Prin această actualizare, Veeam continuă să asigure continuitatea și agilitatea afacerii Dvs la un nou nivel prin extinderea disponibilității și protecției a datelor oriunde ar fi:

  • Servere fizice care rulează pe Windows sau Linux
  • Mașini virtuale plasateîn serviciile Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure și alte servicii publice
  • Endpoints cum ar fi laptopurile sau desktopurile
  • Cutiile poștale Microsoft Office 365

Veeam Backup Microsoft Office365 ajută afacerea Dvs să funcționeze întrerupt pe măsura așteptărilor utilizatorilor dvs. prin extinderea protecției datelor importante în mediul virtualizat VMware vSphere și Microsoft Hyper-V pentru a oferi # 1 disponibilitate pentru orice aplicație, orice date, din orice nor!

Virtual – Physical – Cloud – AWS – Azure – Microsoft Office 365

La fel, pentru aceiași perioada de 6 luni primiti dreptul de a utiliza Veeam Agent for Microsoft Windows and Veeam Agent for Linux pentru orice cantitate de servere sau statii de lucru.

 

La sfârșitul perioadei promoționale, utilizatorii Veeam Backup Microsoft Office365 au opțiunea de a achiziționa noi licențe de abonament pentru a continua să utilizeze produsul, deși nu există niciun angajament de a cumpăra.

Get Veeam Backup for MS Office365