Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Microsoft Office 2016

Office 2016

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Noul Office 2016 este instrumentul de productivitate ideal, care va ajuta sa lucrati de pe orice dispozitiv va este mai comod pentru a va indeplini in timp util sarcinile de lucru.

 • Office 2016 – Dezvoltat pentru lucrul in echipa

Lucrati impreuna atunci cand aveti nevoie, in modul in care aveti nevoie. Creati documente si colaborati in cadrul acestora cu alti memebri ai echipei dvs. in mod organizat astfel incat sa aveti mereu la dispozitie o versiune actualizata a documentelor dvs. Folositi aplicatiile Office 2016 pentru dispozitivele mobile Windows, Android sau Apple pentru a avea acces constant la documentele importante.

 • Office 2016 – Perfect compatibil cu Windows 10

Office 2016 si Windows 10 au fost concepute pentru a fi folosite impreuna. Creati documente stilizate cu ajutorul aplicatiilor Office pe care le stiti si le folositi deja, profitati de beneficiile single sin-on cu ajutorul carora aveti aceleasi setari pe toate dispziticele dvs. cu Windows, imbunatatiti productivitatea si eficienta datorita aplicatiilor mobile optimizate pentru ecranele tactile ale telefoanelor si tabletelor cu Windows.

Office 2016 – Concentrati-va pe ceea ce conteza pentru dvs. Folositi sugestiile inteligente built-in si gasiti informatii importante care va vor ajuta sa creati documentele de care aveti nevoie, fara a iesi din aplicatiile Office iar identificarea celei mai recente versiuni a unui document nu va mai fi o problema.

Producator: