Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Office Professional Plus 2013

Microsoft Office Professional Plus 2013

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


MS Office 2013 va permite sa creati si sa prelucrati documente electronice, foi de calcul si prezentari si sa va gestionati e-mailurile si calendarul. Produsele Microsoft Office sunt perfecte pentru colaborarea eficienta intre angajati, parteneri si clienti.

Editia Microsoft Office 2013 vine cu o varianta optimizata de design, o interfata noua,  caracteristici familiare si instrumente suplimentare care va vor ajuta sa lucrati mai eficient. Acum, pentru a crea, edita si vizualiza documentele, puteti utiliza atat tastatura cat si stylus-ul sau ecranul tactil.

OneDrive va ofera posibilitatea de a salva in cloud toate documentele la care lucrati astfel incat sa le puteti accesa in orice moment, de pe orice dispozitiv conectat la internet. In OneDrive puteti lucra cu documente Word, foi de calcul Excel si alte fisiere Office pe care le puteti pune la dispozitia altor utilizatori. Modificarile realizate in documentele gazduite in cloud sunt disponibile instant tuturor utilizatorilor care au acces la documentul respectiv indiferent de dispozitivele de care le folosesc.

Pentru achizitionarea a cel putin 5 licente Microsoft Office 2013 puteti alege intre Microsoft Office Standard 2013 si Microsoft Office Professional Plus 2013.

Office Professional Plus 2013 va ofera control sporit asupra instrumentelor si partajarii datelor precum si noi posibilitati de comunicare si acces complet la toate functionalitatile unei suite Office traditionale.

Acum puteti puteti pune in asteptare un apel Skype for Business si puteti prelua sau continua un alt apel. De asemenea Skype for Business va ofera o experienta video si voce de calitate ridicata, cu ajutorul Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Utilizatorii sunt informati in privinta riscului pierderii datelor si blocheaza mesajele de e-mail daca acestea contin informatii importante si au fost marcate din timp de catre departamentul dumneavoastra IT. Pentru a preveni eventuale fraude, noul program de completare Excel scaneaza foile de calcul si efectueaza diagnostice pentru erori, informatii ascunse si linkuri defecte si compara registrele de lucru pentru a gasi inconsistente.

 • Optiune valabila pentru licentierea de volum (minim 5 licente)
 • Aplicatii incluse: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, InfoPath, Skype for Business

Pentru o lista detaliata a aplicatiilor si functionalitatilor oferite de Microsoft Office Professional Plus 2013, consultati tabelul.

Modalitati de licentiere

Pentru organizatiile mari, Microsoft ofera Enterprise Agreement, cel mai bun instrument de licentiere de volum.

Aceasta va asigura economii de costuri ce depasesc pretul licentelor standard si va ajuta sa standardizati  infrstructura IT a companiei dumneavoastra. Avand in vedere ca serviciile cloud au inceput sa fie implementate din ce in ce mai mult de catre companii, contractul Enterprise Agreement va ofera o modalite de licentiere convenabila atat pentru software-ul local cat si pentru serviciile online.

In functie de cerintele companiei dumneavoastra puteti alege dintr-o gama larga de software-uri locale si servicii cloud pentru diferite categorii de utilizatori iar tranzitia acestora la mediul online se va face intr-un ritm confortabil pentru dumneavoastra. Gestionati toate software-urile si serviciile cloud de la Microsoft prin intermediul unui singur acord care va ajuta sa simplificati licentierea si sa stabiliti bugetul si administrarea software-ului. Cu Enterprise Agreement puteti alege software-urile si serviciile care vor fi executate local si cele care vor fi gazduite de o terta parte, in functie de rentabilitate, astfel incat sa reduceti costurile asociate cu standardizarea infrastucturii si a tehnologiilor desktop.

Enterprise Agreement este disponibil pentru companiile cu peste 250 de PC-uri si presupune licentierea tuturor desktopurilor eligibile pe o perioada de 3 ani.

Categorie:
MS Office, Suite Office
Producator: