Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Microsoft Windows Server 2012

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Microsoft Windows Server 2012 redefineste categoria serverului, oferind sute de noi caracteristici si imbunatatiri in materie de virtualizare, networking, stocare, experienta de utilizare, cloud computing, automatizare si nu numai. Windows Server 2012 va ajuta sa transformati operatiunile IT pentru a reduce costurile si pentru a oferi o valoare cu totul noua afacerii.

Licenta Windows Server 2012 este disponibila in urmatoarele editii:

 • Windows Server 2012 DataCenter: pentru medii cu un grad avansat de virtualizare si cloud privat. Include un numar nelimitat de instante virtuale si o gama completa de functionalitati, iar accesul se face prin procesor plus licente CAL pentru fiecare device care acceseaza serverul. Accesul necesita Windows Server 2012 CAL. Include componenta Hyper-V pentru virtualizare.
 • Windows Server 2012 Standard: pentru medii virtualizate slab sau deloc. Include 2 instante virtuale si o gama completa de functionalitati. Accesul necesita Windows Server 2012 CAL.
 • Windows Server 2012 Essentials: pentru companii mici cu pana la 25 de utilizatori si nevoi care pot fi acoperite de un server cu 2 procesoare.

 • Windows Server 2012 Foundation: un singur procesor si functionalitati limitate. Accesul este limitat la 15 utilizatori. Aceasta varianta este disponibila doar in regim OEM (vedeti mai multe detalii despre licentierea Microsoft aici).

Alegeti editia de Windows Server 2012 in functie de nevoile de virtualizare si acces specifice companiei dumneavoastra.

Pentru a va proteja investitia va recomandam sa achizitionati si abonamentele Software Assurance pentru a avea mereu acces la cele mai noi versiuni de software.

Mai multe informatii sunt disponibile in datasheet-ul Windows Server 2012 Data Sheet.

Producator: