Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Licenta Windows 8

Windows 8 Professional

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Windows 8 Pro, sistemul de operare conceput special pentru afacerea ta, iti aduce urmatoarele beneficii:

 • Windows reinventat

Un ecran de start nou pe aceeasi fundatie solida cu care te-ai obisnuit, suport pentru tastatura, mouse si ecranul tactil, toate aplicatiile de care ai nevoie plus Windows Store, conectare la cloud si o gama larga de hardware ce presupune o durata de viata extinsa a bateriei, device-uri mai usoare, mai rapide, mai subţiri, securitate avansata pentru notebook-uri si desktop-uri.

 • Conectare

Windows 8 Pro tine totul aproape. Poti lucra rapid si sigur din aproape orice locatie prin Mobile Broadband, Wi-Fi si VPN accesandu-ti fisierele si aplicatiile de pe PC prin intermediul Remote Desktop. Lucreaza on-the-road folosind offline server files.

 • Protejarea informatiilor

Una dintre prioritatile oamenilor de afaceri este securizarea informatiilor si intimitatea. Windows 8 Pro iti reda linistea. Trusted Boot te asigura ca device-ul este sigur de fiecare data cand il pornesti. BitLocker va ajuta sa va protejati datele chiar daca pierdeti sau vi se fura echipamentul. Descarcati aplicatii si navigati cu incredere pe internet cu Internet Explorer 10, Windows Defender si SmartScreen.

 • Control

Administrarea nevoilor tehnologice ale companiei nu a fost niciodata mai simpla. Windows 8 Pro va ajuta sa administrati usor setarile de utilizator, update-urile si optiunile de securitate pe toate dispozitivele dumneavoastra.

Conectati-va usor la reteaua firmei folosind join domain si preluati controlul tabletelor, laptop-urilor, desktop-urilor si a setarilor de utilizator folosind Group Policy. In plus, aveti asigurata eligibilitatea pentru upgrade-uri profesionale cum ar fi Windows Intune si Volume Licensing.

 • Performanta. Securitate. Flexibilitate

Cu Windows 8 Pro, nu trebuie sa sacrificati nici performanta, nici securitatea si nici flexibilitatea. Le puteti obtine pe toate bucurandu-va in acelas timp si de o experienta care va permite sa lucrati asa cum vreti: profitati de mobilitatea tabletelor cu securitate si performanta ridicata, continuand sa lucrati cu aplicatiile familiare de Windows 7 sau cu cele built-in, precum si cu noile aplicatii din Windows Store create pentru tablete si PC-uri.

Cititi studii de caz despre implementarea Windows 8 in IMM-uri aici: Implementare Windows 8 pentru IMM-uri. Studii de caz.

Producator: