Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Potrivit pentru afaceri

 

 • Conectare la domeniu – va puteti conecta la domeniul companiei sau al scolii dvs. sau la Azure Active Directory pentru a utiliza fisiere din retea, servere, imprimante si multe altele.
 • Criptare imbunatatita – obtineti securitate suplimentara cu BitLocker, care va ajuta sa va protejati datele cu ajutorul gestionarii criptarii si securitatii.
 • Login la distanta – Windows 10 va permite sa faceti login cu ajutorul Desktop-ului la distanta pentru a face sign-in si a va utiliza PC-ul Pro in timp ce sunteti acasa sau in deplasare.
 • Masini virtuale – creati si executati masini virtuale cu Hyper-V pentru a putea executa mai multe sisteme de operare in acelasi timp pe acelasi PC.
 • Aplicațiile dvs. in Magazin – Windows 10 va permite sa va creati propria sectiunea privata in Magazinul Windows pentru acces comod la aplicatiile companiei

 

Windows 10 Pro este versiunea desktop pentru Pc-uri, tablete si dispozitive 2 in 1, construita pe baza functionalitatilor familiare si inovatoare ale versiunii Windows 10 Home, la care se adauga o multitudine de functionalitati suplimentare menite sa raspunda nevoilor companiilor mici. Windows 10 Pro va permite sa gestionati in mod eficient dispozitivele si aplicatiile, sa va protejati informatiile sensibile si sa profitati de avantajele tehnologiilor cloud si sustine scenariile de lucru de la distanta si de pe dispozitive mobile. Cu Windows 10 Pro utilizatorii beneficiaza si de noua functionalitate Windows Update for Business, cu ajutorul careia pot reduce costurile de management, pot controla instalarea update-urilor si pot beneficia de acces mai rapid la actualizarile de securitate oferite de Microsoft.

Pe durata primului an de la lansare, acccesul la Windows 10 Pro si Windows 10 Home este disponibil ca upgrade gratuit pentru dispozitivele eligibile cu Windows 7, Windows 8 si Windows 8.1*.

 


*Oferta de upgrade la Windows 10 este valabila pentru dispozitivele care se califica cu Windows 7 si Windows 8.1, inclusiv dispozitivele pe care le detineti deja. Se aplica unele cerinte de hardware/software, iar disponibilitatea caracteristicilor poate varia in functie de dispozitiv si de piata. Disponibilitatea upgrade-ului la Windows 10 pentru dispozitive cu Windows Phone 8.1 poate varia in functie de OEM sau de operatorul de telefonie mobila. Dispozitivele trebuie sa fie conectate la internet si sa aiba activat Windows Update. Sunt necesare Windows 7 SP1 si Windows 8.1 Update. Unele editii sunt excluse: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise si Windows RT/RT 8.1. Clientii activi cu Software Assurance cu licentiere in volum beneficiaza de oferte de upgrade la Windows 10 Enterprise in afara acestei oferte. Pentru a verifica compatibilitatea si a afla alte informatii importante legate de instalare, vizitati website-ul producatorului dispozitivului dvs. si Pagina de specificații Windows 10. In timp, se pot aplica cerinte suplimentare referitoare la actualizari.

Producator: