Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Windows 10 Home

Windows 10 Home

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Cel mai bun Windows de pana acum

Windows 10 este proiectat sa va ofere aceeasi experienta de utilizare pe toate dispozitivele pe care le folositi. Este rapid si reactioneaza imediat. Cu Windows 10, este mai usor ca niciodata sa faceti lucruri extraordinare.

Windows 10 Home este versiunea desktop pentru utilizatorii casnici, ce ofera o experienta familiara si personalizata de utilizare pentru PC-uri, tablete si dispozitive 2 in 1. Windows 10 Home va ajuta sa fiti mai productivi datorita unei intregi liste de inovatii:

 • Cortana
 • Noul browser Microsoft Edge
 • Modul Continuum pentru tablete si dispozitive cu ecran tactil
 • Windows Hello – functionalitate de recunoastere faciala, login pe baza de scanare a irisului si a amprentei
 • Universal Windows Apps – Photos, Maps, E-mail, Calendar, Muzica si Video

 

Pe durata primului an de la lansare, se poate face upgrade gratuit la Windows 10 Home si Windows 10 Pro pentru dispozitivele eligibile pe care ruleaza Windows 7, 8 sau 8.1.*


*Oferta de upgrade la Windows 10 este valabila pentru dispozitivele care se califica cu Windows 7 si Windows 8.1, inclusiv dispozitivele pe care le detineti deja. Se aplica unele cerinte de hardware/software, iar disponibilitatea caracteristicilor poate varia in functie de dispozitiv si de piata. Disponibilitatea upgrade-ului la Windows 10 pentru dispozitive cu Windows Phone 8.1 poate varia in functie de OEM sau de operatorul de telefonie mobila. Dispozitivele trebuie sa fie conectate la internet si sa aiba activat Windows Update. Sunt necesare Windows 7 SP1 si Windows 8.1 Update. Unele editii sunt excluse: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise si Windows RT/RT 8.1. Clientii activi cu Software Assurance cu licentiere in volum beneficiaza de oferte de upgrade la Windows 10 Enterprise in afara acestei oferte. Pentru a verifica compatibilitatea si a afla alte informatii importante legate de instalare, vizitati website-ul producatorului dispozitivului dvs. si Pagina de specificații Windows 10. In timp, se pot aplica cerinte suplimentare referitoare la actualizari.

Producator: