Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red hat Enterprise Linux Server

Red Hat Enterprise Linux Server

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat Enterprise Linux Server este optimizat pentru sisteme multicore scalabile si va administreaza sistemele indiferent de gradul de complexitate si imbunatateste performantele aplicatiilor. Red Hat are o colaborare stransa cu parteneri hardware pentru cele mai noi functionalitati hardware.

Cu Red Hat Enterprise Linux Server puteti seta politici prin procese si aplicatii la nevoile dumneavoastra business si service-level agreements.

Red Hat Enterprise Linux Server va ofera o stiva completa de securitate, de la controale de firewall pentru retea, pana la securitate pentru aplicatiile izolate. Red Hat Enterprise Linux Server este cel mai certificat sistem de operare disponibil pentru server.

Ca host, guest sau in cloud, puteti securiza aplicatii cu o suita cuprinzatoare de tehnologii si politici, toate sustinute de echipa globala Sercurity Response Team Red Hat.

Red Hat Enterprise Linux Server va ofera un portofoliu de dezvoltare de aplicatii cuprinzator care include stiva LAMP si limbaj de scriptare, cum ar fi PHP, framework-ul TurboGear 2, Eclipse IDE si instrumente de intretinere si debugging.

Red Hat va ofera suport si intretinere pentru toate pachetele expediate cu Red Hat Enterprise Linux, chiar daca sunt servicii cloud, middleware, aplicatii web sau enterprise.

Red Hat Enterprise Linux este construit sa fie un host de virtualizare superior si un guest sau orice alt Hypervisor. Cu virtualizarea incorporata in kernel, largimea sistemului de management, instrumentele de securitate si certificari va sunt disponibile.

Producator: