Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat Enterprise Linux for IBM POWER

Red Hat Enterprise Linux for IBM POWER

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat Enterprise Linux for IBM POWER reduce operatiile si complexitatea dezvoltarii fara sa compromita increderea. Standardizati-va sistemele de servere centrale si x86 Power pe Red Hat Enterprise Linux. Aplicatiile raspund nevoilor dvs. de business cu Red Hat Enterprise Linux for IBM POWER si suporta cele mai noi caracteristici POWER7 si partitionarea de hardware LPAR.

In colaborare cu hardware-ul IBM si echipele de ingineri software, Red Hat va ofera Red Hat Enterprise Linux 6 care ofera suport pentru cele mai noi caracteristici IBM POWER7 si  include si suport pentru multithreading si intelligent thread pentru a adapta hardware-ul la volumul dvs. de munca.

Cand consolidati volume de munca sau doar mariti flexibilitatea, Red Hat Enterprise Linux este alegerea ideala pentru platformele de virtualizare. Sistemul de operare imbunatateste consolidarea pentru a maximiza beneficiile virtualizarii.

Compatabilitatea Interfetei aplicatiei binare (ABI) Red Hat si interfata aplicatiei de programare (API) permite IBM Power Systems sa desfasoare mii de aplicatii comerciale si open source, inclusiv cele dezvoltate pentru alte platforme.

Producator: