Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

NetApp

NetApp Data ONTAP Edge

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


NetApp Data ONTAP Edge este o solutie accesibila de nivel enterprise pentru securitatea si managementul datelor.

NetApp® Data ONTAP® Edge este o solutie low-cost de stocare remote ce ruleaza pe platforma VMware® vSphere®. Conceputa pentru a veni in completarea solutiilor de stocare NetApp FAS si V-Series, Data ONTAP Edge allows va permite sa construiti un centru de date folosind platforma VMware vSphere. Data ONTAP Edge transforma discurile interne ale serverului intr-o platforma de stocare flexibila care va ofera aceleasi beneficii ca un sistem de stocare NetApp dedicat.

Data ONTAP Edge include sistemul de operare NetApp Data ONTAP-v™, care se foloseste de software-ul nativ de deduplicare FlexClone®, SnapVault®, si SnapRestore® pentru a profita la maximum de sistecul de stocare NetApp al locatiei dvs. principale pentru a face backup, recuperare si arhivare pentru datele remote. Prin urmare, cu ajutorul NetApp Data ONTAP Edge sucursalele companiei dvs. pot beneficia de infrastructura IT partajata si pot atinge astfel aceleasi nivele de eficienta si flexibilitate pe care Data ONTAP Edgle le asigura pentru centrul dvs. de date.

Daca doriti sa recuperati datele birourilor secundare, software-ul SnapRestore foloseste copii locale Snaphot pentru a recupera, in cateva secude, fisiere de sistem sau volume mari de date, indiferent de dimensiunea sau numarul fisierelor, prin intermediul unei conexiuni permanente cu locatia dvs. principala.

Producator: