X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Microsoft Authorized Education Reseller

Microsoft Authorized Education Reseller

Programul Microsoft Authorized Education Reseller (AER) permite Softline Romania sa comercializeze produse Microsoft la preturi avantajoase catre utilizatorii calificati din invatamant. Acest program anual cauta sa imbunatateasca dialogul dintre tehnologie si mediul educational, permitand un acces mai rapid la informatie.

Pentru licentierea academica sunt eligibile institutiile educationale (birouri administrative locale, regionale si nationale), facultatile, studentii (pentu licentele FPP, Student Select, Campus/School student), bibliotecile publice, muzee publice si organizatii caritabile.

Spitalele, sistemele de sanatate si laboratoarele de cercetare NU sunt eligibile pentru a achizitiona licente de produs AE, cu exceptia cazului in care sunt in intregime detinute si operate de o institutie educationala calificata..

Clientii pot alege intre parteneriate de un an sau de trei ani. Pentru programele de trei ani, clientii academici beneficiaza de un pret fix, anual. In cadrul AER, institutiile academice beneficiaza de bonusuri si conditii speciale diferite fata de programele de licentiere destinate utilizatorilor- companii private. Programele de licentiere pentru care se poate califica institutia dvs. sunt:

 • Academic Open
 • Campus and School Agreement 3.5
 • Select Plus – Academic,
 • Enrollment for Education Solutions for Small & Medium Business
 • Enrollment for Education Solutions for Large Accounts.

Produsele Microsoft comercializate de Softline prin intermediul parteneriatului AER sunt:

 • aplicatii si sisteme ( inclusive Office Enterprise, Windows Vista Enterprise, CoreCAL, Front Page, Project, Encarta, Visio, Visual Studio, Publisher, CAL/SAL)
 • produse tip server (inclusiv versiuni standard si enterprise BizTalk, Exchange, ISA, SharePoint, SQL )