X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Liniile de business Softline


De peste 20 de ani ne ajutam clientii sa utilizeze la maximum tehnologia informatiei punandu-le la dispozitie un portofoliu de solutii It complete  — de la desktop la cloud computing si de la licentiere software la proiecte complexe.

 1. Licentiere si Livrare Software – Va oferim solutii software de la peste 3000 de vendori si cele mai bune oferte de pe piata. Toate modele de livrare: on-premises, cloud, leasing.
 2. Solutii de Securitate – Oferim solutii pentru toate aspectele legate de securitatea informatiei – de la audit si dezvoltarea de strategii pana la mentenanta pentru sistemele existente.
 3. Solutii Hardware – Softline are la dipozitie toate instrumentele necesare pentru a crea infrastructuri IT de orice complexitate.
 4. Consultanta Tehnologica – Oferim consultanta strategica de business si elaboram strategii IT pentru companii medii si mari.
 5. ECM si Fluxul Documentelor – Implementarea si suportul sistemului de incarcare electronica si a solutiilor Enterprise Content Management. Automatizarea proceselor de business aferente procesarii documentelor.
 6. Centru Educational – Peste 1000 de cursuri special create pentru specialistii, utilizatorii si managerii IT. Cursurile pot avea loc la sediul centrului educational, la sediul clientului sau la distanta.
 7. Solutii Microsoft – Portaluri, comunicatii unificate, infrastructura de baza si alte solutii oferite de Microsoft DeskWork, un portal corporate bazat pe tehnologia SharePoint.
 8. Solutii de Virtualizare – Design, implementare si modernizare a infrastucturii virtuale, migrare, analiza ROI.
 9. Solutii Cloud – Solutii de Cloud Computing (Saas, Iaas si Paas). Leasing software in cloud. Hosting si leasing de licente si aplicatii.
 10. Solutii pentru UPS – Implementare, mentenanta, suport. Solutii complete de alimentare de rezerva, UPS-uri, generatoare electrice.
 11. Outsourcing Dezvoltare Software – Aplicatii mobile, dezvoltare web, solutii pentru portaluri, e-commerce, websiteuri de prezentare, centre de contact online, competitii online.
 12. Solutii CAD si GIS – Consultanta si suport pentru toate tipurile de software CAD si GIS. Implementarea de solutii integrate.
 13. Suport Tehnic si Outsourcing – Mentenanta pentru infrastructura IT a clientului. Rezolvarea incidentelor. Outstaffing.
 14. Inovare si Proiecte Venture – Dezvoltarea si sustinerea start-up-urilor IT cu evolutie promitatoare. Investitii de pana la 1 mil. USD in astfel de proiecte.