X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Istoria Companiei


Evolutia companiei

Infiintata in 1993 la Moscova, Softline este lider international pe piata IT din Rusia, CIS, Europa, APAC si LATAM in licentiere software si in oferirea de servicii IT de training, consultanta IT, asistenta tehnica şi juridica si outsourcing.

Cifra de afaceri a grupului Softline in 2012 a fost de 805 mil. USD. In prezent, peste 2,200 de angajati Softline lucreaza in 68 de reprezentante oficiale pe toate continentele. Anul 2012 a fost marcat de noi statuturi de parteneriat, extinderea portofoliului de solutii si cresterea numarului de proiecte implementate.
Principala linie de business a companiei consta in solutii IT si oferirea unei game complete de servicii pentru crearea, optimizarea, suportul si dezvoltarea infrastructurilor IT.

Infiintata in anul 2010, Softline Romania este sucursala a companiei multinationale Softline Group. Pornind de la experienta de peste 20 de ani a grupului Softline, dorim sa atingem si in Romania cele mai ridicate standarde pe piata solutiilor si serviciilor integrate de IT. Softline Romania se impune prin conceptul „All inclusive IT solutions” prin care clientii nostri beneficiaza de cele mai eficiente solutii de licentiere, adaptate la modelul de business, dimensiunea companiei sau domeniul de activitate, precum si de solutii hardware.