X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Profilul Companiei


new logo

De peste 20 de ani ne ajutam clientii sa utilizeze la maximum puterea tehnologiei informatiei, usurandu-le astfel existenta si sporind eficienta companiilor lor. Portofoliul nostru de solutii acopera toate ariile IT – de la desktop la cloud computing si de la licentiere software la proiecte complete.

Oferta Softline cuprinde software de la peste 3000 de vendori. Portofoliul nostru cuprinde sisteme de operare, software office, solutii de securitate a informatiilor, software de sistem, produse de contabilitate si administrare stocuri, instrumente de virtualizare, solutii cloud, instrumente de backup si administrare, sisteme de administrare a bazelor de date, CRM, ERP, alte solutii de infrastructura si software specializat.

Softline a evoluat constant, straduindu-se sa satisfaca cerintele actuale ale pietei, din ce in ce mai complexe si sa fie pregatita pentru provocarile viitoare. In acesti 20 de ani ne-am dezvoltat considerabil devenind leaderi la scara internationala. Dezvoltarea continua, strategiile de crestere, abordarea unor piete şi domenii de activitate noi ne-au permis sa devenim o companie capabila sa implementeze si sa desfasoare proiecte complexe. Datorita competentelor de care dispunem putem duce la bun sfarsit cele mai variate sarcini, de la licentiere software la implementarea de solutii complete si complexe de IT, de la training la mentenanta tehnica a sistemelor informatice dezvoltate.

Materiale de prezentare Softline Romania: