X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Partenerii Softline


Distribuitori

Softline este distribuitor oficial in Romania pentru solutiile:

distribuitori.3

Producatori
Softline se bucura de increderea producatorilor parteneri cu care are statuturi de parteneriat la nivel inalt.

Microsoft Partner StatusMicrosoft – Softline a primit prima certificare Microsoft in 1995. Din 2005, Softline este partener stabil Microsoft avand certificare de Gold Partner, iar in anul fiscal 2011, cifra de afaceri rezultata din vanzarea de licentele Microsoft realizata de Softline a fost de $161 milioane. Softline Romania este Microsoft Gold Partner.

 

HP Partner statusParteneriatele puternice contribuie la succesul comun. Pe aceasta idee se bazeaza Programul de parteneriat HP PartnerOne Prefferred Partnership care sprijina partenerii in dezvoltarea afacerilor lor si in cresterea vanzarilor HP.

 

 

Citrix.partner.1Softline este cel mai mare furnizor si cel mai bun integrator de solutii Citrix. Softline, in parteneriat cu Citrix livreaza cele mai inovatoare solutii pentru cerintele de pe piata actuala de business.

 

 

 

Adobe.partner (1)Agentii de vanzari Softline detin certificarile Adobe necesare pentru a va oferi ajutorul de care aveti nevoie in alegerea corecta a software-ului Adobe potrivit pentru activitatea dumneavoastra.

 

Autodesk.partner.1Autodesk Authorized Partner – Intr-o lume aflata mereu in miscare, este nevoie de o echipa competenta pentru a fi cu un pas inaintea concurentei. Datorita experientei tehnice dovedite, atentiei deosebite accordate nevoilor clientilor si modelului sau de business Autodesk colaboreaza cu Sofline pentru a veni in intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii la preturi competitive.

RedHat.partner.1RedHat Premier Business Partner -Statutul de Premier Business Partner este rezervat de RedHat acelor parteneri care intretin o relatie strategica cu RedHat si care aduc cel mai mare aport la dezvoltarea sistemului de parteneriat RedHat. softline se numara printre partenerii cu cea mai mare vizibilitate pe piata locala in materie de solutii RedHat.

 

 

Altova Softline face parte din reteaua globala de parteneri autorizati Altova si dispune de competentele necesare pentru a veni in sprijinul clientilor cu solutii eficiente de data management si dezvoltare de aplicatii.