X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

De ce Softline?


Softline este o companie internationala renumita, specializata in licentierea software si in furnizarea unei game complete de servicii IT printre care mentionam asistenta tehnica, outsourcing IT, training suport legal si consultanta.

 • Experienta

Grupul Softline activeza pe piata de software din 1993. Pozitia noastra de lider in licentierea de software, consultanta si educatie IT este confirmata de date concrete.

 • Parteneriate de nivel inalt

Softline Group detine cele mai elevate nivele de parteneriat pentru: Microsoft (Gold Certified Partner si LAR), Oracle (Certified Platinum Partner), IBM (Premier Business Partner), Autodesk (Multiple Gold Partner), Citrix (Platinum Solution Advisor), VMware (VIP Premier Partner), Corel (Platinum Partner), Kaspersky Lab (Enterprise Partner), Symantec (Platinum Partner) si multi altii.

 • Servicii complexe

Credem in modelul de solutii centrate pe servicii. Pe langa vanzarea de licente software, oferim servicii de consultanta, suport tehnic si educatie, pentru utilizarea eficienta a resurselor.

 • Suntem mereu aproape

Pe langa sediul central din Moscova, Softline Group are astazi reprezentante in 24 de tari si 66 de orase.

 • Focalizare pe inovatie

Suntem permanent in contact cu cele mai noi tehnologii, resurse de know how si competente, ceea ce permite sa oferim clientilor servicii bazate pe tehnologii de ultima ora. In plus, suntem interesati de dezvoltarea activitatilor noastre in noi domenii, explorarea de noi piete si oportunitati de business.