X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Despre Softline


Profilul Companiei

Profilul Companiei

De peste 20 de ani ne ajutam clientii sa utilizeze la maximum puterea tehnologiei informatiei, usurandu-le astfel existenta si sporind eficienta companiilor lor. Portofoliul nostru de solutii acopera toate ariile IT - de la desktop la cloud computing si de la licentiere software la proiecte complete.

Citeste mai mult...

De ce Softline ?

Profilul Companiei

Softline este o companie internationala renumita, specializata in licentierea software si in furnizarea unei game complete de servicii IT.
Printre acestea mentionam asistenta tehnica, outsourcing IT, training, suport legal si consultanta.

Citeste mai mult...

Stiri

Profilul Companiei

Cititi aici cele mai noi stiri despre Softline si aflati cum reuseste Softline sa se afle mereu printre cei mai competitive companii IT atat pe piata de software locala cat si la nivel global. Fiti mereu la curent cu ultimele seminarii, webinarii si evenimente organizate pentru clienti si parteneri.

Citeste mai mult...

Cariere

Suntem o companie in continua crestere si, in consecinta, in permanenta cautare de profesionisti care sa devina membri ai echipei Softline.

Citeste mai mult...

Echipa Softline

Principiul de baza al politicii de resurse umane Softline il reprezinta motivarea angajatilor care sunt sprijiniti constant sa isi imbunatateasca performantele.

Citeste mai mult...

Contact

Pentru cereri de oferta si intrebari despre produsele si serviciile noastre precum si propuneri de parteneriate, nu ezitati sa contactati departamentul nostru de vanzari

Citeste mai mult...