Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Allied Telesis SwitchBlade Seria x8100

Switch Blade Allied Telesis Seria x8100

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Un singur switch. Posibilitati nelimitate.
Switch-urile Blade Allied Telesis Seria x8100 au sasiuri avansate Layer 3+ si au fost concepute pentru a livra un nivel ridicat de performanta si disponibilitate si un numar mare de porturi. Cele doua optiuni de carduri de control, CFC400 si CFC960, ofera solutiile potrivite pentru retele medii si mari. Posibilitatea de a folosi doua sasiuri va ajuta sa creati o retea puternica si rezilienta, ce poate fi distribuita pe o distanta mai mare.

Switch-urile Blade Allied Telesis Seria x8100 ofera o solutie de retea extrem de performanta si scalabila si pune la dispozitia utilizatorilor o gama foarte larga de optiuni de conectivitate. Cardurile de control dual, impreuna cu patru sau zece sloturi pentru carduri de linie pot fi regasite in sasiuri cu 6 sau 12 sloturi. Optiunile de carduri de linie Gigabit si Gigabit 10 contribuie la crearea unui sistem capabil sa sustina nevoile unei retele moderne si indeajuns de flexibil pentru a putea suporta modificarile impuse de evolutia tehnologiei.

Design-ul extrem de rezilient al Switch-urilor Blade Allied Telesis Seria x8100 include controlere duale The SwitchBlade’s highly resilient design includes dual controllers, unitati de alimentare duale si doua cai backplane pasive. Posibilitatea de a inlocui cardurile de control, cardurile de linie si sursele de energie ale sistemului fara a intrerupe operarea acestuia asigura functionarea neintrerupta a sistemului si accesul permanent la resursele si aplicatiile pe care le accesati online.

Switch-urile Blade Allied Telesis Seria x8100 au fost concepute pentru a fi eco-friendly si utilizaeaza surse de energie extrem de eficiente si seturi de cipuri cu un consum redus de energie. Avand de departe sasiul cu cea mai buna eficienta energetica din clasa lor de produse, switch-urile Blade Allied Telesis Seria x8100 au un cost redus de proprietate si se potrivesc mai bine in cadrul companiei dvs..

Functionalitati

 • Allied Telesis Management Framework™ (AMF)
 • Carduri de linie cu patru sau zece sloturi
 • Densitate mare a porturilor intr-un factor de forma compact
 • Virtual Chassis Stacking Plus (VCStack Plus™)
 • Optiuni de conectivitate Gigabit si Gigabit 10
 • Fiabilitate crescuta datorita celor doua unitati de alimentare redundante
 • Uptime maxim datorita posibilitatii de inlocuire a tuturor  componentelor hardware fara a intrerupe functionarea sistemului
 • Power over Ethernet Plus (PoE+)
 • Sistem de operare AlliedWare Plus™, cu un set bogat de functionalitati
 • Ethernet Protection Switched Ring (EPSRing™)
Categorie:
Hardware, Networking
Producator: