Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Routere Cisco Seria 4000

Routere Cisco Seria 4000

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Routerele Cisco din seria 4000 includ o platforma revolutionara ce va ofera servicii de retea, calcul si WAN de ultima generatie. Aceste routere suporta fara niciun fel de probleme, servicii de cloud pentru mai multe locatii si va ajuta sa va migrati afacerea in mediul digital, intr-un mod mult mai alert. Folositi routerele Cisco din seria 4000 pentru a asigura tranzitia eficienta spre o arhitectura WAN hibrida.

Functionalitati si Capacitati

Routerele Cisco din seria 4000 vin cu un nou sasiu, noi module si servicii WAN si cu o interfata robusta de management, special creata pentru Cisco Intelligent WAN. Platformele de rutare Cisco 4000 si modulele de server Cisco UCS seria E va ofera o platforma flexibila ce se poate adapta cu usurinta la paleta dvs. de aplicatii. Folositi aceste routere pentru a rula toate aplicatiile cloud pe orice fel de dispozitiv.

Routerele Cisco din seria 4000 va ofera:

 • Experienta de utilizare extrem de calitativa
 • In timul momentelor de varf, arhitectura CPU multi-core, care ruleaza Cisco IOS-XE asigura rezilienta datelor folosind controale si servicii de date separate.
 • Raspuns mai rapid la nevoile dvs. de business si la cele ale clientilor dvs.
 • Performanta si serviciile scalabile permit cresterea transferului IT si extinderea suportului pentru un portofoliu bogat de servicii de retea si aplicatii la cerere
 • O gama bogata de optiuni de conectivitate
 • Routerele Cisco din seria 4000 suporta placi de retea Gigabit Ethernet integrate, T1/E1, T3/E3, PRI, xDSL, si nu numai
 • Comunicatii Unificate

 

Routerele Cisco din seria 4000 simplifica:

 • Operatiunile si managementul – Beneficiati de automatizare It pentru configurare, monitorizare si management prin intermediul Modulului Enterprise al Cisco Application Policy Infrastructure Controller si a unui ecosistem deschis de parteneri.
 • Infrastructura – Reduceti consumul de energie electrica cu ajutorul unei platforme all-in-one care reuneste reteaua, puterea de calcul si spatiul de stocare. Clientii pot alege, optional, putere de calcul si spatiu de stocare integrate prin intermediul serverelor Cisco UCS seria E pentru gazduirea aplicatiilor si a serviciilor.
 • Satisfacerea cerintelor neplanificate de business – implementarea routerelor Cisco din seria 4000 va permite sa va dezvoltati si sa platiti pentru produse pe masura ce cresc si nevoile dvs. de business. Clientii isi pot standardiza produsele pe o singura platforma si pot adauga servicii fara niciun fel de intreruperi ale activitatii.

 

Categorie:
Hardware, Networking
Producator: