X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Get Genuine Windows Agreement


Legalizarea instalarilor Windows prin licentiere de volum

In fiecare an, milioane de utilizatori din lumea intreaga sunt victimele pirateriei software sau ale problemelor cu licenta. De cele mai multe ori, la originea acestei probleme stau PC-urile pre-instalate cu o copie Windows contrafacuta, piratata, ilegala – adica fara licenta corespunzatoare.

GGWA este acordul pentru legalizarea Windows prin licentierea de volum, destinat organizatiilor ce doresc sa elimine riscurile asociate licentierii incorecte.

Caracteristicile GGWA pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii

 • Contractul poate fi semnat pentru minim 5 licente. Nu exista limita superioara de comanda.
 • Contractul este nominal. Se genereaza un Agreement Number la prima comanda, pe baza caruia clientul poate plasa comenzi suplimentare pe parcursul a doi ani.
 • La fiecare comanda, clientul primeste o confirmare electronica a comenzii pe adresa de notificari online furnizata de catre client. Aceste confirmari electronice, impreuna cu contractul, facturile de la reseller si dovezile de plata a facturilor constituie, cumulativ, elemente de demonstrare si verificare a detinerii licentelor, care trebuie pastrate.
 • Cheile de activare sunt disponibile pe site-ul Volume Licensing Service Center (VLSC).
 • Licențele achiziționate prin GGWA sunt perpetue.
 • Licențele achiziționate prin GGWA nu se pot transfera de pe un calculator pe altul.
 • Pentru accesul la versiunile viitoare de Windows, clientii pot adauga abonamentul Software Assurance in Open License sau Select License in termen de maxim 90 de zile de la incheierea contractului GGWA.
 • In baza contractului GGWA se pot licentia si afiliati ai companiei client titulare a contractului, daca exista o participatie comuna intre entitatile afiliate de cel putin 50%.
 • Revanzarea licentelor este interzisa.
 • Contractul GGWA include dreptul de downgrade. In cazul in care clientul foloseste o versiune anterioara celei curente, GGWA legalizeaza folosirea sistemului de operare Windows pana la versiuni Windows 95 inclusiv.
 • Este suficient un singur kit pentru toate PC-urile licențiate prin GGWA, folosind o singură cheie de volum VLK, alocata suportului media cumparat. Cheia de activare (PK – Product Key) – se primește la cerere de la Microsoft InfoCenter Romania (serviciu disponibil in limbile romana si engleza): rouinfo@microsoft.com sau de la VLSC Support (serviciu disponibil in limbile engleza, franceza si germana) pe baza numarului de contract.