X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Webinar

Webinar Panda Cloud Systems Management

Ieri, alaturi de invitatii nostri, am aflat care este cel mai simplu si economic mod de a centraliza, monitoriza si sprijini toate device-urile organizatiei dumneavoastra, indiferent daca sunt localizate la birou sau nu. Administrati resursele IT simplu si proactiv, out-of-the-box, reducand costurile si sporind eficienta!

Accesati inregistrarea webinarului aici: https://connect8.softline.ru/p7ewzgh1702/?launcher=false&fcsContent=true&pbMode=normal 

Daca sunteti interesati de un demo sau oferta personalizata de pret contactati-ne la sales@softline.com sau telefonic la numarul 021.387 34 40.

Ne pregatim pentru 2 noi webinarii!

Avem placerea sa va invitam la doua noi webinarii care vor avea loc in urmatoarea perioada.

In primul rand, pe data de 26 februarie, ora 11.00 va puteti inregistra pentru webinarul pe solutia Embarcadero, RAD Studio in Action ONLINE. Aflati care sunt cele mai noi functionalitati care se pregatesc pentru dezvoltarea de aplicatii iOS! Mai multe detalii precum si modalitatea de a va inregistra gasiti aici.

In al doilea rand, pe data de 5 martie, la ora 14.00 va avea loc webinarul Panda Cloud Systems Management organizat in cooperare cu Panda Security. Afla care este cel mai simplu si economic mod de a centraliza, monitoriza si sprijini toate device-urile organizatiei tale indiferent daca sunt localizate la birou sau nu. Administreaza resursele IT simplu si proactiv, out-of-the-box, reducand costurile si sporind eficienta! Mai multe detalii aici. Pentru inregistrare va rugam sa trimiteti un email la adresa marketing@softline.ro in care sa specificati numele complet, compania la care lucrati si numarul de telefon.

Va multumim si va asteptam la cele doua webinarii!