Incepand cu acest an puteti achizitiona produsele de editare multimedia de la Sony Creative Software.

Despre Sony Creative Software

Sony Creative Software este divizia digitala Sony de programe de editare video, audio si productie, incluzand de asemenea software pentru productia de DVD-uri si discuri Blu-ray. Sound Forge Pro™, ACID™ Pro si Vegas™ Pro au redefinit crearea de continut digital pentru o generatie de profesionisti creativi. Astazi, exista o aplicatie software Sony Creative pentru fiecare nivel de expertiza, inclusiv o linie completa de software de consum bazat pe aplicatii profesionale. In plus, Sony Creative Software produce vasta colecție Sony® Sound, precum și seria de creatie video. In plus, compania ofera instrumente de varf la nivel enterprise pentru Blu-ray Disc ™ de producție: Blu-print ®, DoStudio Authoring si Encoder DoStudio.

Clienții Sony Creative Software includ profesionisti in film, jocuri video de televiziune precum si industriile de inregistrare, dar si studenți, profesori si pasionati.

Consultati produsele disponibile in catalogul nostru aici. Aflati care sunt cele mai noi promotii la Sony Creative Software aici.