Information Security

Securitatea informatiilor trebuie sa evolueze de la un simplu proiect IT la esenta practicilor dumneavoastra de business. Protectia datelor companiei dumneavoastra nu trebuie sa se bazeze pe solutii de compromis.

Trebuie sa cantariti nevoia de protectie si nevoia de a conduce o afacere. Securitatea informatiilor trebuie integrata in toate dimensiunile afacerii de la tehnologie si procese pana la comportamentul angajatilor. Succesul afacerii dumneavoastra depinde de planul de securitate IT si de strategia companiei de gestionarea riscului. Iata mai jos cateva din programarile majore in securitatea informatiilor in acest an.

Serviciile mobile si cloud sunt in crestere. Cum o sa va adaptati programele de securitate a informatiilor existente pentru a fi la curent cu schimbarile tehnologice si business?

BYOD(Bring Your Own Device): device-urile portabile si conectabile wireless sunt peste tot. Pana in 2018, 70% din utilizatorii profesionisti mobile isi vor desfasura munca pe device-uri „smart”.

Cloud:  Aveti un plan de rezerva in cazul unui esec al furnizorului? O sa va adaptati politicile de securitate la cloud?

Mobiliate: Sunteti pregatiti pentru a face audit device-urilor mobile? Datele de pe smartphone nu sunt intotdeauna securizate. Secure Web Gateway (SWG) este o solutie de securitate critica pentru device-urile mobile.

Pentru mai multe detalii cititi articolul complet aici: http://www.gartner.com/technology/topics/information-security.jsp

Sursa foto.