X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Panda Security

Webinar Panda Cloud Systems Management

Ieri, alaturi de invitatii nostri, am aflat care este cel mai simplu si economic mod de a centraliza, monitoriza si sprijini toate device-urile organizatiei dumneavoastra, indiferent daca sunt localizate la birou sau nu. Administrati resursele IT simplu si proactiv, out-of-the-box, reducand costurile si sporind eficienta!

Accesati inregistrarea webinarului aici: https://connect8.softline.ru/p7ewzgh1702/?launcher=false&fcsContent=true&pbMode=normal 

Daca sunteti interesati de un demo sau oferta personalizata de pret contactati-ne la sales@softline.com sau telefonic la numarul 021.387 34 40.

Ne pregatim pentru 2 noi webinarii!

Avem placerea sa va invitam la doua noi webinarii care vor avea loc in urmatoarea perioada.

In primul rand, pe data de 26 februarie, ora 11.00 va puteti inregistra pentru webinarul pe solutia Embarcadero, RAD Studio in Action ONLINE. Aflati care sunt cele mai noi functionalitati care se pregatesc pentru dezvoltarea de aplicatii iOS! Mai multe detalii precum si modalitatea de a va inregistra gasiti aici.

In al doilea rand, pe data de 5 martie, la ora 14.00 va avea loc webinarul Panda Cloud Systems Management organizat in cooperare cu Panda Security. Afla care este cel mai simplu si economic mod de a centraliza, monitoriza si sprijini toate device-urile organizatiei tale indiferent daca sunt localizate la birou sau nu. Administreaza resursele IT simplu si proactiv, out-of-the-box, reducand costurile si sporind eficienta! Mai multe detalii aici. Pentru inregistrare va rugam sa trimiteti un email la adresa marketing@softline.ro in care sa specificati numele complet, compania la care lucrati si numarul de telefon.

Va multumim si va asteptam la cele doua webinarii!

Panda Security lanseaza Versiunea Beta a solutiei Panda Cloud Office Protection Advanced 6.50

Incepe competitia pentru testarea versiunii Beta

 • Noua versiune Panda Cloud Office Protection 6.50 include filtrare URL si tehnologii “anti-exploit”, capabile sa detecteze malware-ul care exploateaza vulnerabilitatile in timp real (“0 day”),
 • Aceasta versiune este compatibila cu noua platforma Microsoft Exchange Server 2013,
 • In competitia de testare se acorda ca premii vouchere de discount in valoare de 100$ la achizitiile de pe Amazon.com, acelora care trimit cele mai interesante propuneri de imbunatatire.

Panda Security, Compania de Securitate Cloud, anunta lansarea versiunii beta 6.50 a produsului Panda Cloud Office Protection Advanced, prima solutie de securitate pentru end point, bazata pe tehnologiile “cloud” care include totodata si protectie pentru Exchange Server.

Iata principalele noi caracteristici ale Panda Cloud Office Protection Advanced 6.50 (beta):

 • Filtrarea URL: Detectie proactiva imbunatatita pentru o mai buna protectie. Tehnologiile care stau la baza solutiei si precum si capabilitatile de raportare ofera acum o imagine mai in profunzime asupra activitatii pe internet si a productivitatii utilizatorului. Aceasta permite totodata administratorului sa creeze liste URL interzise si admise si sa blocheze accesul la pagimi web care apartin unor categorii interzise cum ar fi, sport, sex, jocuri de noroc, etc,
 • Tehnologia anti-exploit: Detecteaza si neutralizeaza malware-ul care exploateaza vulnerabilitatile PC-ului in scopul infectarii, in timp real ( “0-day”). Acesta tehnologie foloseste Panda Collective Technology pentru a bloca amenintari de tipul Blackhole si Redkit, prin analiza comportamentului lor. In acest fel, solutia este capabila sa detecteze versiuni noi de malware, chiar inainte ca acestea sa fie identificate,
 • Compatibila cu Exchange Server 2013: versiunea beta este compatibila cu noua platforma Microsoft  Exchange Server 2013, precum si cu noile sisteme de operare Windows 8 (32-bit si 64-bit) si Windows 2012 Server.

Odata cu lansarea versiunii beta, Panda informeaza deasemenea asupra lansarii unui concurs care isi propune sa recompenseze specialistii care testeaza aceasta noua versiune. Pentru acei zece participant la concurs, care vor furniza cele mai interesante sugestii de imbunatatire a acestei versiuni se vor acorda premii in valoare de 100 $, in vouchere de discount la achizitiile de pe Amazon.com.

Versiunea beta poate fi descarcata gratuit de la:  http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/pcop.

Panda Cloud Office Protection Advanced, solutia lansata in Iunie anul trecut, furnizeaza protectie pentru Serverele de Exchange, scanand intregul traffic de email-urile, spre si dinspre companie, indiferent de protocolul utilizat. In plus, solutia dispune de un scanner de e-mail intelligent, care are posibilitatea de a optimiza utilizarea resurselor serverului, ofera protectie anti-spam si iar tehnologiile de control al device-urilor externe (Device Control) sunt concepute pentru a ajuta la prevenirea raspandirii infectiilor datorate utilizarii necorespunzatoare a dispozitivelor externe. Un modul nou este si Malware Freezer – acesta este un utilitar care blocheaza in malware-ul in carantina pentru 7 zile, o data ce exista suspiciuni de infectie. Acest instrument asigura stabilitatea sistemului, oferind posibilitatea restaurarii fisierelor fals positive.

Pentru mai multe informatii despre Panda Cloud Office Protection Advanced, accesati:  http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-office-protection-advanced/

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul  http://www.pandasecurity.com/

Surse

 

Produsul gratuit Panda Cloud Antivirus primeste certificare Virus Bulletin VB 100 pentru Windows 8

Panda Security anunta intr-un comunicat de presa o noua certificare importanta care atesta o rata de detectie de 100% obtinuta de unul dintre produsele  antivirus gratuite din portofoliul producatorului.

 Romania, 10 Ianuarie 2013

Panda Security, compania specializata in servicii cloud, anunta astazi ca produsul gratuit Panda Cloud Antivirus a primit certificarea VB100. El a fost testat alaturi de alte 33 de solutii antivirus, si apare in review-ul comparativ referitor la Windows 2008 al Virus Bulletin, editia din decembrie 2012. Aceasta este a doua oara consecutiv cand Panda Security obtine aceasta certificare , imediat dupa ce Virus Bulletin a decis sa permita produselor cu tehnologie Cloud sa participe la teste.

Certificarea VB100 este acordata produselor care demostreaza ca au o rata de detectie de 100%, pentru mostrele de malware listate in topul “In the wild” realizat de organizatia WildList, cu zero atentionari de “fals pozitiv”. Review-ul comparativ s-a realizat pe un echipament care avea instalat un sistem de operare Windows 8 Professional. Testarea s-a realizat pe 3 directii –  scanarea la cerere, scanarea on acces si testare de fals pozitiv. La toate aceste testari Panda Cloud Antivirus a obtinut rezultatele maxime.

Testele au aratat ca produsul gratuit Panda  Cloud Antivirus este unul dintre cele mai rapide si mai putin consumatoare de resurse dintre produsele antivirus disponibile, surclasand in mod evident alte produse gratuite realizate de producatori ca Avast, AVG sau Microsoft. Virus Bulletin a premiat deasemenea interfata prietenoasa si usurinta in utilizare, ca si beneficii importante ale acestui produs, bazat 100% pe tehnologiile cloud.

“Suntem bucurosi ca am obtinut certificarea VB100, chiar de doua ori in timpul unui an. Aceasta este o dovada clara a calitatii deosebite a acestui produs”, a spus Alberto Añon, manager de produs pentru Panda Cloud Antivirus.”Aceasta certificare reprezinta recunoasterea eforturilor realizate de echipa Panda Security si, in acelasi timp, un succes in oferirea celor mai usoare produse cu cea mai buna rata de dezinfectie compatibile cu noul sistem de operare Windows 8.

Aceasta certificare urmeaza celei obtinute de catre Panda Cloud Antivirus Pro, tot VB100, in septembrie 2012, precum si celor obtinute de produsul free Panda Cloud Antivirus la testarile realizate de laboratoarele independente AV-Test.org si AV-Comparatives, in 2012.

 Mai multe informatii referitoare la aceste teste sunt disponibile la adresa :  http://press.pandasecurity.com/news/panda-cloud-antivirus-pro-achieves-virus-bulletin-vb100-certification/http://press.pandasecurity.com/news/panda-cloud-antivirus-ranks-1-in-usability-in-recent-av-test-org-evaluation/ si http://press.pandasecurity.com/news/panda-cloud-antivirus-achieves-highest-advanced-rating-from-av-comparatives/

 Despre  Panda Security

 Fondata in 1990, compania Panda Security este cel mai important furnizor de solutii de securitate bazate pe scanarea direct de pe internet, cu produse disponibile in mai mult de 23 de limbi si cu milioane de utilizatori aflati in 195 de tari din intreaga lume. Panda Security a fost prima companie de securitate IT care a valorificat puterea scanarii din internet, cu ajutorul tehnologiei Collective Intelligence. Acest model de securitate inovator, poate analiza si clasifica in mod automat mii de mostre de malware noi pe zi, garantand astfel clientilor corporate si utilizatorilor de acasa cea mai eficienta protectie impotriva amenintarilor de pe Internet, cu impact minim asupra performantelor calculatorului. Panda Security are 56 birouri in intreaga lume, cu sedii in SUA – California si in Europa – Spania.

In Romania Panda Security este prezenta din anul 2007 iar clientii sai sunt din ce in ce mai numerosi in fiecare zi.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul  http://www.pandasecurity.com/ .

 Achizitionati varianta PRO pentru aici. Pentru protectie antivirus in cloud pentru companii, consultati varianta Business la pagina Panda Cloud Office Protection.

Sursa.

Webinar „Solutii de monitorizare si control al retelei”

Joi, 22 noiembrie 2012, a avut loc seminarul online despre noua soluție de control și monitorizare a rețelei de la Panda Security, Panda Cloud Systems Management organizat de Softline, Business Partner Panda Security și reprezentații Panda Security Eduard Stan, Key Account Manager și George Stoica Technical Support Engineer.

Vă invităm să vizualizați înregistrarea seminarului online în secțiunea Knowledge Center aici.