Panda Cloud Antivirus Windows 8

Panda Cloud Antivirus primul antivirus gratuit cloud, este acum disponibil in magazinul Microsoft Windows Store, accesabil prin intermediul Windows 8. Acest lucru permite tuturor utilizatorilor de Windows 8 sa beneficieze de beneficiile oferite de noua versiune 2.1.1 a solutiei de securitate gratuita Panda Security.

Panda Cloud Antivirus care se mandreste cu logo-ul “compatibil cu Windows 8”, este una dintre altenativele gratuite cele mai bine cotate pentru sistemul de operare Microsoft, conform AV-Test.org.

Rezultatele celor mai recente teste comparative ale acestui prestigios laborator , clasesaza Panda Cloud Antivirus Free Edition deasupra altor produse de securitate, inclusiv deasupra Windows Defender (Microsoft Security Essentials in versiunile anterioare ale sistemului de operare), atat in ceea ce priveste protectia cat si performanta.

Aceste testari s-au desfasurat in ianuarie si februarie 2013 si au luat in considerare o serie de factori, printre care protectia impotriva infectiilor malware, capacitatea de a repara sistemele si de a identifica malware in computerele infectate, precum si gradul de utilizare si performanta sistemului. Panda Cloud Antivirus a marcat 6 din 6 in utilizare si a oferit rezultate foarte bune in materie de protectie (4.5 / 6) si performanta (4/6).

Alaturi de produsul gratuit Panda Cloud Antivirus, in magazinul Windows utilizatorii pot gasi deasemenea si produsul Panda Cloud Antivirus Pro. Aceasta versiune avansata beneficiaza de un discount de 50% la achizitionare, pana pe data de 15 Mai , pentru utilizatorii magazinului Windows. Versiunea Pro a Panda Cloud Antivirus ofera functionalitati suplimentare versiunii gratuite, cum ar fi – firewall, WiFi – protectia retelei, vaccinul automat USB si suport tehnic VIP 24×7 in numeroase limbi. Aceasta include, deasemenea, toate imbunatatirile aduse de noua versiune 2.1.1, cu protectie „anti-exploit” impotriva vulnerabilitatilor zero-day, care afecteaza aplicatii precum Office, Adobe sau Java.

Pentru mai multe informatii despre Panda Cloud Antivirus, accesati  http://www.cloudantivirus.com/es/#!/free-antivirus-download