X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Office 365

Office 365 pe iPad in viitorul apropiat!

In 2011 au existat zvonuri legate de posibilitatea folosirii Office 365 pe iPad. Zilele trecute, Steve Ballmer (CEO Microsoft) a dezvaluit in cadrul unui eveniment Gartner ca Office 365 va fi disponibil si pentru iPad doar dupa ce o interfata touch va fi dezvoltata.

Microsoft deja a unit partial Office 365 cu ”ecosistemul” iOS prin lansarea Office Mobile for Office 365 Subscribers. Aplicatia este disponibila doar utilizatorilor iPhone care au un plan de subscriptie Office 365.

Microsoft a prezentat la inceputul anului o interfata Office cu capabilitati touch pentru Windows 8.1 dar nu a precizat o data de lansare.

Sursa The Verge.

Foto.

Organizatiile din sectorul public sunt din ce in ce mai atrase de Microsoft Office 365

Office 365

Microsoft a anuntat la Summit-ul CIO pentru Sectorul Public din Statele Unite cresterea comunitatii de utilizatori Office 365 din sectorul public. Organizatiile guvernamentale si educationale se confrunta cu taieri de buget nemaivazute si au intampinat cloud-ul cu bratele deschise pentru a- si maximiza investitiile IT si pentru a ramane productivi in fata costurilor mai mari, fara a sacrifica securitatea sau confidentialitatea.

 

Cititi comunicatul oficial Microsoft aici.