X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Microsoft

Organizatiile din sectorul public sunt din ce in ce mai atrase de Microsoft Office 365

Office 365

Microsoft a anuntat la Summit-ul CIO pentru Sectorul Public din Statele Unite cresterea comunitatii de utilizatori Office 365 din sectorul public. Organizatiile guvernamentale si educationale se confrunta cu taieri de buget nemaivazute si au intampinat cloud-ul cu bratele deschise pentru a- si maximiza investitiile IT si pentru a ramane productivi in fata costurilor mai mari, fara a sacrifica securitatea sau confidentialitatea.

 

Cititi comunicatul oficial Microsoft aici.

Office 365 overview for IT admins

Vedeti cat de usor se administreaza Office 365. Office 365 este o solutie care se pliaza pe nevoile companiilor de orice marime si asigura flexibilitatea de utilizare si usurinta in administrare.

Traim vremuri exponentiale

Acestea nu sunt vremuri obisnuite.

Stiati ca, in 10 ani, numarul de utilizatori de Internet a crescut cu 400%?  Si ca zilnic se trimit mai multe mesaje text decat intreaga populatie a planetei?

Training pentru utilizatori si dezvoltatori Microsoft Dynamics CRM

In parteneriat cu Aleman Consulting, va punem la dispozitie o serie de cursuri dedicate solutiei de CRM (Customer Relationship Management) de la Microsoft, utile atat departamentelor de vanzari, marketing si relatii cu publicul, cat si administratorilor si dezvoltatorilor pe aceasta solutie.  Aceste cursuri au rolul de a veni in completarea implementarii solutiei de CRM intr-o companie pentru a va maximiza investitia.

Cursurile oferite merg de la etapa de descoperire generala a solutiei pana la aprofundarea mecanismelor de optimizare a fluxului de lucru generate de o implementare de succes a Microsoft Dynamics CRM intr-o companie. Puteti opta, de asemenea, pentru training-uri cu o durata de una sau trei zile de Reporting sau Customization – personalizare a solutiei de CRM pe nevoile fiecarei companii in parte.

Cursurile fac parte din programul Microsoft Dynamics CRM Academy dezvoltat de Aleman Consulting in parteneriat cu Microsoft Romania.

Puteti consulta lista de cursuri disponibile aici.

Un studiu lansat de Microsoft evidentiaza pericolele la care se expun utilizatorii de software piratat!

Piracy

Desi software-ul piratat e preferat de unii utilizatori pentru a economisi bani, unul din 3 consumatori risca sa isi infecteze device-urile cu malware, in timp ce 3 din 10 companii se expun aceluiasi risc.

Studiul Microsoft arata ca, la nivelul consumatorilor, aceasta vulnerabilitate va duce  in 2013, la nivel mondial, la pierderea a 1,5 miliarde de ore si a 22 de miliarde USD pentru identificarea malware-ului, repararea si recuperarea datelor in urma infectarii, in timp ce costurile combaterii consecintelor unui atac cibernetic pentru companiile din intreaga lume se ridica la 114 miliarde USD.

Cititi articolul complet aici: http://www.microsoft.com/romania/comunicate/Comunicat.aspx?c=310

Sursa foto.

Softline reinnoieste statutul de Microsoft Authorized Education Reseller

Microsoft AER

Softline International si-a reinnoit si anul acesta statutul de Microsoft Authorized Education Reseller – Licentiere de volum pentru institutii de invatamant.

Pentru licentierea academica sunt eligibile institutiile educationale (birouri administrative locale, regionale şi naţionale), facultati, studenti (pentu licentele FPP, Student Select, Campus/School student), librarii publice, muzee publice şi organizatii caritabile. Sunt eligibile si spitalele sau laboratoarele de cercetare aflate in proprietatea unei institutii academice calificate.

Clientii pot alege intre parteneriate de un an sau trei ani. Pentru programele de trei ani, clientii academici au garantat un pret fix, anual. In cadrul AER, institutiile academice beneficiaza de bonusuri si conditii speciale, diferite fata de programele de licentiere destinate utilizatorilor- companii private. Programele de licentiere pentru care institutia dvs. se poate califica sunt: Academic Open, Campus and School Agreement 3.5, Select Plus – Academic, Enrollment for Education Solutions for Small & Medium Business, Enrollment for Education Solutions for Large Accounts.

Cursuri si certificari Symantec

Primavara vine cu vesti bune si cu noutati!

Drept urmare, am adaugat in portofoliu si o serie de 4 cursuri Symantec utile personalului IT care va avea ca sarcina instalarea, administrarea si configurarea sistemelor bazate pe SYMANTEC System Recovery 2011, SYMANTEC Backup Exec 2012, Symantec Backup Exec for Windows Systems 2010 si Symantec Endpoint Protection 11.

Aceasta serie de cursuri Symantec se adauga portofoliului deja existent pe care il avem dezvoltat in parteneriat cu Learning Solution si Simple IT si care include de asemenea cursuri si certificari Microsoft pentru Server, Desktop, Database si Developers. Puteti vedea mai multe informatii aici.

Pentru cereri de oferta va rugam sa ne scrieti la adresa sales@softline.ro sau sa ne contactati telefonic la 021 387 34 40 (luni – vineri, 9AM-6PM).

Bill Gates este de parere ca Microsoft nu exceleaza la capitolul inovatie

Intr-un interviu neobisnuit de candid pentru CBS, cofondatorul Microsoft si  presedinte actual, Bill Gates a laudat investitia companiei in Windows 8 si Bing dar este de parere ca Microsoft nu exceleaza la capitolul inovatie.

Urmariti interviul aici: http://www.cbsnews.com/8301-505266_162-57569859/bill-gates-not-satisfied-with-microsoft-innovation/

 

Bill Gates Hosts Reddit AMA

Gates gave Reddit a heads-up a little early today, announcing the AMA at about 12:40 p.m. EST, including a photo of him holding a stick-drawn figure of himself next to the Reddit icon. He also posted a short YouTube video with his answers to „popular” Reddit questions.

On what people give him for his birthday:

Bill Gates: Free software. Just kidding. Books actually.

On Windows 7 vs. Windows 8:

Bill Gtes: Higher is better.

On his relationship with Steve Jobs:

Bill Gates: He and I respected each other. Our biggest joint project was the Mac where Microsoft had more people on the project than Apple did as we wrote a lot of applications. I saw Steve regularly over the years including spending an afternoon with him a few months before he tragically passed away…

On Bing vs. Google search:

Bill Gates: Seriously Bing is the better product at this point. Try the challenge. I am biased but the work to make Bing better has been amazing.

 

Cititi articolul complet aici.

Sursa foto.

S-a lansat Microsoft Office 2013

Incepand cu aceasta luna puteti achizitiona noua versiune a binecunoscutului pachet Microsoft Office.

Pachetul vine in doua versiuni disponible pentru companii: Microsoft Office 2013 Standard si Microsoft Office 2013 Professional Plus. Aceste versiuni pot fi achizitionate direct. De asemenea, pana la sfarsitul lunii aprilie mai puteti achizitiona si versiuni de Office 2010 – urmariti aici posibilitatile ofertei de upgrade la noile versiuni.

De asemenea, au fost lansate noile versiuni ale Office 365 Premium. Puteti verifica noile versiuni aici.