X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Enterprise Agreement


Microsoft Enterprise Agreement este un program de licentiere in volum destinat organizatiilor cu cel putin 250 de PC-uri. Scopul principal este standardizarea platformei IT a organizatiei pe unul sau mai multe produse Microsoft.

Desfasurarea contractului

Durata contractului de licentiere Enterprise Agreement este de 3 ani, cu plati anuale fixe per desktop. Suma acopera licentele produselor cuprinse in contract si include upgrade-ul la orice versiune ce apare pe durata celor 3 ani de contract.

Daca apar PC-uri noi de-a lungul unui an de contract, software-ul contractat se poate instala imediat, legal. La „aniversarea” imediat urmatoare, trebuie sa declarati aceste noi PC-uri si sa plasati comanda aferenta de software. PC-urile astfel adaugate se platesc o singura data pe toata perioada contractului, pretul fiind stabilit in functie de perioada ramasa pana la terminare.

Beneficiile licentierii EA

  • Reducerea TCO – prin standardizarea platformei IT se reduce costul total de exploatare a calculatoarelor. Impactul potentialelor incompatibilitati este mai scazut, la fel si efortul echipelor de suport.
  • Dreptul de a utiliza cele mai recente versiuni – Enterprise Agreement include dreptul de upgrade al tuturor produselor cuprinse in contract, pe durata desfasurarii acestuia.
  • Simplificarea planificarii bugetului – eliminati cheltuielile si timpul consumat cu fiecare achizitie, beneficiati un pret anual fix per PC, in functie de produsele software incluse. Chiar daca apar PC-uri noi, software-ul se poate instala legal imediat, cu plata la „aniversarea” imediat urmatoare.

  • Simplificarea administrarii – achizitionarea licentelor se realizeaza anual, prin intermediul unei singure tranzactii. Kituri de instalare pentru toate produsele acoperite sunt furnizate pe suport fizic sau livrate online, ca download. Detaliile despre contract si licente pot fi consultate online printr-o aplicatie de gestionare.