Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat JBoss Portal Platform

Red Hat JBoss Portal Platform

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat JBoss Portal Platform este o solutie dovedita pentru construirea de aplicatii self-service. O stiva rigida si scumpa nu va ofera flexibilitatea de a construi aplicatiile self-service si de impact de care are nevoie compania dvs., dar crearea de aplicatii complexe de la zero poate fi riscant.

Red Hat JBoss Portal Platform va ofera beneficii din ambele lumi, performanta enterprise de incredere cuplata cu flexibilitate si integrare usoara. Cu Red Hat JBoss Portal Platform va eliberati echipa de vanzari si marketing pentru a se concentra pe ofertele speciale cu margine mare. Folositi Red Hat JBoss Portal Platform pentru a promova produse cu o margine scazuta. Livrati continut self-service localizat si scadeti costul operational in timp ce imbunatatiti experienta clientilor dvs.. De asemenea, puteti sa va inarmati partenerii cu aplicatii self-branded, foarte personalizabile care ruleaza cu incredere si previzibil in diferite medii de solicitare.

Construit pe Red Hat JBoss Enterprise Application Platform, Red Hat JBoss Portal Platform va ofera solutii de portal de performanta in timp ce mentine un footprint extrem de usor.  Red Hat JBoss Portal Platform foloseste grupari scalabile pentru a oferi suport pentru numeroase schimbari si milioane de utilizatori. Ca rezultat, dvs. beneficiati de o intretinere minima si zero downtime. Serviciile sale va ofera caracteristicile de care aveti nevoie intr-o platforma de portal clustering, caching, failover, load balancing si desfasurare distribuita.

Aplicatiile web sunt integrate cu alte sisteme dinamice, cum ar fi administrarea de continut, arhitectura service-oriented (SOA) si sisteme business intelligence. Cu Red Hat JBoss Portal Platform puteti sa va integrati sistemul in loc de sa-l inlocuiti complet.

Utilizatorii interni si externi au acces si pot interactiona cu aplicatii back-end, servicii SOA si aplicatii web. Aplication bridging prin JBoss Portlet Bridges va permite sa integrati cu usurinta tehnologia pe care o aveti cu Red Hat JBoss Portal Platform.

JBoss Portal Platform a fost construit sa poata interactiona cu usurinta cu Red Hat JBoss Middleware. Portalul ruleaza pe tehnologia Red Hat JBoss Enterprise Application Platform si va ofera instrumentare developer-friendly, cum ar fi Portlet Bridge si integrare cu Red Hat JBoss Developer Studio.

In plus, plug-in-ul de administrare Red Hat JBoss Operations Network va ofera o singura interfata pentru a administra JBoss Portal Platform si tot ce se afla in portofoliul dvs. JBoss.

Mediul developer-friendly simplifica dezvoltarea portlet si sistemul de integrare. Plug-in-ul de instrumentare Red Hat JBoss Developer Studio va permite sa dezvoltati, sa testati si sa desfasurati portlet-uri fara sa fie nevoie de a parasi mediul de dezvoltare.

In Red Hat JBoss Portal Platform, JBoss Portlet Bridge va permite sa desfasurati aplicatiile JSF2 si RichFaces4 direct in portalul dvs.. Aceste instrumente intuitive de dezvoltare cresc productivitatea.

Prin sustinerea unei game largi de infrastructuri, Red Hat JBoss Portal Platform va asigura ca organizatia dvs. se poate adapta cu rapiditate la schimbari. Distributia pe mai multe platforme (Red Hat Enterprise Linux, SUSE, Microsoft Windows, Solaris) va ofera flexibilitate pentru cele mai multe medii. Dvs. alegeti cadrul si API-ul care se potriveste cel mai bine cu nevoile aplicatiilor fara sa fie nevoie sa sacrificati stabilitatea, increderea si administrarea.

Datorita arhitecturii flexibile service-based, primiti o serie modulara de caracteristici enterprise pentru clustering, caching, transactions, web services, security si multe altele indiferent de modelarea de programare sau stilul de desfasurare folosit.

Interfata intuitiva Red Hat JBoss Portal Platform si instrumentele intuitive va usureaza crearea, personalizarea si administrarea aplicatiilor self-service. Red Hat JBoss Portal Platform este un cadru deschis, simplu care va ofera un grad mare de flexibilitate si optiuni de configurare.

Producator: