Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat JBoss Developer Studio Portfolio Edition

Red Hat JBoss Data Grid

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Aplicatiile web data-driven imbunatatesc experienta online, crescand satisfactia clientului, retentia si rata de cumparare. Cu cat sunt folosite de mai multa lume, cu atat volumul de date creste si multe citiri si scrieri in spatiile de stocare de date back-end pot cauza o problema majora in suprasolicitare.

Daca datele dvs. nu mai sunt potrivite pentru mediile de stocare traditionale sau volumul, viteza si variabilitatea va lasa baza de date tensionata, acum este timpul sa folositi Red Hat JBoss Data Grid.

O baza de date NoSQL este construita pentru a stoca date distribuite si se ocupe de nevoile de volume mari de date. Puteti sa adaugati aplicatiei dvs. cu usurinta si nonintruziv data storage nonrelational, cum ar fi JBoss Data Grid.

NoSQL key/value data store permite aplicatiei dvs. sa stocheze virtual orice structura dintr-un element de date. JBoss Data Grid este un data store NoSQL care va ofera flexibilitatea de a stoca orice tip de date. JBoss Data Grid lucreaza cu aplicatiile in orice limbaj si prin folosirea oricarui cadru, inclusiv Java, C#, Spring si multe altele. Nu trebuie sa inlocuiti baza de date ralationala cu alta sau sa pierdeti timp pe partitionare. JBoss Data Grid poate memora in cache data stores, astfel pastrand o tranzactionare de date consistenta si disponibila.

Cum departamentele IT se lupta cu o explozie de date si acces real-time, modele de date alternative au evoluat intr-o miscare cunoscuta ca big data. JBoss Data Grid pune big data la munca prin reducerea timpului de raspuns in aplicatii si sustine volume mari de munca cu latenta mica. JBoss Data Grid usureaza volumul bazelor de date, scurteaza timpul de raspuns in aplicatii, ofera rezistenta la esec si va ofera acces usor la data grid  printr-o varietate de protocoale de acces, inclusiv REST, memchache sau HOT ROD.

Costul si complexitatea scalarii unui nivel de date relationale este foarte mare. JBoss Data Grid functioneaza ca un cache intre aplicatie si nivelul de date. JBoss Data Grid administreaza integritatea si consistenta, cu cost si complexitate redusa la nivelele necesare pentru a va scala aplicatia.

Red Hat JBoss Data Grid este construit sa distribuie date cu usurinta pe noduri multiple. Datele pot fi replicate in memorie, scrise pe disk sau stocate intr-o baza de date relationala pentru fault tolerance. JBoss Data Grid permite adaugarea sau scoaterea de noduri de stocare cu usurinta si fara intreruperi.

Vizulizati White Paper-ul produsului pentru mai multe detalii aici.

Producator: