Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Embarcadero RAD Studio XE8

RAD Studio XE8

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Platforma de Aplicatii Conectate pentru Windows si nu Numai

Embarcadero® RAD Studio XE8 este solutia completa de dezvoltare software pentru dezvoltarea, codarea si extinderea aplicatiilor conectate pentru Windows, Mac, iOS, Android si Internetul Lucrurilor. Dezvoltati solutii business ready care includ mai multe platforme native client, extensii mobile, dispozitive inteligente, servicii cloud, baze de date Enterprise si baze de date integrate. Dezvoltati rapid aplicatii native pentru Windows, OS X si dispozitivele mobile, folosind un singur cod sursa.

Aflati cum va puteti dezvolta afacerea cu RAD Studio XE8

 • Designer FireUI multi-platforma

RAD Studio XE8  si Designer-ul FireUI multi-platforma reprezinta singura solutie single source pentru aplicatiile compilate. Majoritatea producatorilor care ofera suport pentru dezvoltarea cross-platform nativa necesita dezvoltarea unei interfete separate pentru fiecare platforma. Dezvoltati o interfata cu utilizatorul comuna si functionala atat pe telefoanele mobile cat si pe tablete si sisteme desktop. Majoritatea solutiilor de dezvoltare mobila nu suporta si dezvoltarea de aplicatii pentru Windows si OS X.
RAD Studio XE8 eficientizeaza si mai mult procesul de dezvoltare al aplicatiilor cu ajutorul FireUI! Noul Multi-Device Preview va permite sa codati si sa vizualizati in aceeasi fereastra modul de redare al aplicatiilor pe diferite dispozitive care folosesc o anumita platforma!

 • Extindeti Aplicatiile Windows si pentru dispozitivele mobile

Extindeti aplicatiile Windows VCL si faceti-le disponibile si pentru dispozitivele mobile, gadget-uri si dispozitivele purtabile si creati solutii inovatoare. Aplicatiile de business si aplicatiile IoT nu mai sunt stand-alone (legate la o singura aplicatie mobila) si sunt distribuite pe mai multe dispozitive, gadget-uri si sisteme de operare inclusiv Windows, Mac, iOS, Android, middleware, cloud, servere si servicii enterprise. Extinderea aplicatiilor reprezinta un pas inainte foarte important pentru dezvoltatorii de aplicatii de business datorita faptului ca acum pot integra solutiile IoT in infrastructura existenta si pot profita la maximum de codul sursa deja dezvoltat. Toate industriile (retail, industria alimentara, sanatate si productie) pot profita imediat de pe urma aplicatiilor conectate.

 • Folositi EMS pentru a va extinde afacerea si catre dispozitivele mobile

Enterprise Mobility Services (EMS) este o solutie completa pentru contextul tehnologic actual in care succesul apartine aplicatiilor interconectate, si ofera un server middleware usor de implementat care gazduieste API-uri personalizate si module de accesare a datelor. EMS se bazeaza pe tehnologii standard si open source, inclusiv interogari REST HTTP si formate de date JSON si ofera drivere principale pentru bazele de date SQL precum si un Data Store SQL criptat. EMS asigura accesul securizat atat la aplicatiile desktop si mobile cat si la bazele de date Enterprise. EMS este o solutie middleware fiabila, robusta, scalabila si sigura. Aplicatiile Windows VCL pot fi extinse acum si catre dispozitivele mobile cu ajutorul EMS!
EMS beneficiaza acum de functionalitati noi si updatate. Serverul de notificari push ofera suport pentru iOS si Android si permite dezvoltatorilor sa livreze notificari pe dispozitivele utilizatorilor prin intermediul EMS.

 • Update subscription

Functionalitatea de Support si Mentenanta beneficiaza de un update major! Un nume nou, functionalitati noi, beneficii suplimentare, toate la acelasi pret! Acum beneficiati de mentenanta continua pentru versiunile anterioare pentru pana la 2 ani de la lansare, toate update-urile versiunii curente, acces la versiunea beta, continut exclusiv si nu numai!

 • Productivitate imbunatatita

Productivitate crescuta pe orice platforma nativa de dezvoltare pentru a crea aplicatii conectate pentru mai multe dispozitive si platforme, gadget-uri IoT si dispozitive purtabile fara a trebui sa administrati mai multe coduri sursa si limbaje de programare. Embarcadero RAD Studio XE8 vine cu noi functionalitati care va vor ajuta sa va cresteti in mod vizibil nivelul de productivitate. Noul GetIt Package Manager va permite sa cautati, sa descarcati si sa integrati componente noi, direct din IDE!
Plugin-ul Castalia adauga extra code refactoring, verificarea sintaxei in timp real, parametri,  evidentierea structurala a codului, potrivirea parantezelor, evidentierea controlului fluxului si analiza codului.

 • Cresteti performanta aplicatiilor

Embarcadero RAD Studio XE8 pune la dispozitia echipei dvs. instrumentele necesare pentru a crea aplicatii native multi-device extrem de performante. Concepeti si dezvoltati aplicatii native in limbaj C++ standard sau C++Builder Object Pascal pentru mai multe dispozitive simultan. Profitati la maximum de procesoarele multi-core cu ajutorul bibliotecii de programare paralela.

 • Folositi Analytics pentru a fi mereu la curent cu evolutia aplicatiilor dvs.

Este extrem de important sa intelegeti cum interactioneaza utilizatorii cu aplicatia pentru a va asigura ca acestia vor continua sa o foloseasca. Instrumentele de analiza a aplicatiilor pun la dispozitia dezvoltatorilor o reprezentare vizuala a modului in care interactioneaza utilizatorii cu aplicatiile dezvoltate cu ajutorul RAD Studio XE8. API-urile personalizate de analiza si raportare ofera informatii despre modul in care aplicatiile implementate consuma API-urile REST gazduite.
Mutati-va aplicatiile Windows VCL in cloud cu ajutorul RAD Studio XE8! Integrati servicii bazate pe cloud de la furnizorii BaaS (Backend as a Service) Kinvey, Parse si App42 care dispun de componente pentru serviciile BaaS cunoscute, precum notificari, managementul utilizatorilor si spatiu de stocare.

 • RAD Studio XE8 Introduce peste 20 de Functionalitati Noi

– Statisticile pentru Proiecte pun la dispozitia dezvoltatorilor o imagine clara a productivitatii
– Clipboard History tine evidenta continutului disponibil pe clipboard pentru ca dezvoltatotrii sa poata alipi continutul copiat in prealabil
– Suportul Multi-Paste va permite sa aplicati comanda paste pentru mai multe linii de cod in acelasi timp
– Suport Refactoring in functie de context si independent de model ce include: redenumirea variabilelor, a claselor, a campurilor si a proprietatilor, introducerea si separarea variabilelor locale, stergerea variabilelor nefolosite (folosind exclusiv limbajul de programare Object PAscal)
– Stack Bookmarks pentru a naviga mai usor in cod
– Potrivirea parantezelor va ajuta sa mentineti codul curat
– Evidentiere structurala
– Bara de instrumente pentru navigarea in interiorul codului plaseaza clasele si metodele intr-o lista drop down pentru o navigarea mai usoara in interiorul codului
– Cautare Smart Keys si Smart Symbol
– Analizarea codului permite verificarea calitatii codului tinand cont de mai multi parametri

RAD Studio este o solutie recunoscuta pentru dezvoltarea de software, folosita de milioane de dezvoltatori la nivel mondial si beneficiaza de contributia unei comunitati active de dezvoltatori, parteneri de tehnologii si vendori de componente.

Producator: