Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

RAD Studio 10 Seattle

RAD Studio 10 Seattle

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Cea mai buna platforma pentru dezvoltarea de aplicatii pentru Windows 10, Mac, Mobile, si IoT

Embarcadero® RAD Studio™ 10 Seattle este cel mai rapid mod in care puteti dezvolta si actualiza aplicatii vizuale, hiper-conectate care ruleaza volume mari de date cu ajutorul Object pascal si C++. RAD Studio 10 Seattle beneficiaza de o suita bogata de functionalitati speciale pentru Windows 10, precum controale VCL noi, Stiluri VCL si FMX UI si servicii UWP (Universal Windows Platform) de tip notificari.

Dezvoltati proiecte mai mari pentru mai multe platforme, cu pana la de doua ori mai multa memorie IDE si capacitate de gestionare a proeictului. Fiti mai productiv decat oricand cu suport pentru mai multe monitoare si zeci de noi functionalitati IDE care va vor ajuta sa codati mai rapid. RAD Studio 10 va permite sa dezvoltati aplicatii de pana la 5 ori mai rapid decat alte instrumente si pe mai multe platforme desktop, mobile, cloud si de baze de date, inclusiv Windows 10 pe 32 bit si pe 64 bit, MAC OSX si Android.

Ce noutati aduce RAD Studio 10 Seattle 

 • Suport incredibil pentru Windows 10 – Dezvoltatorii Delphi si C++Builder isi pot actualiza cu usurinta aplicatiile VCL si FMX pentru a profita de valul Windows 10. Suportul oferit include componente si API-uri native WinRT/UWP si Windows 10, controale pentru experienta de utilizare Windows 10 VCL si suport FMX actualizat pentru Windows 10. 
 • De doua ori mai multa putere pentru proiectele IDE – Versiunea “Behind the Scenes” introduce un produs si un sistem de management al procesului de dezvoltare re-gandit care reuseste sa dubleze capacitatea unui proiect, ceea ce duce la un nivel crescut de stabilitate si performanta in lucrul cu proiectele complexe, in special pentru cele multi-platform. Daca ati experimentat pana acum limitari sau probleme in gestionarea proiectelor mari, aceasta versiune este un upgrade must-have. 
 • Calitate, Stabilitate si Documentatie – RAD Studio 10 Seattle beneficiaza de schimbari si imbunatatiri majore ale proceselor de dezvoltare, testare si documentatie pentru platformele si limbajele de programare pe care RAD Studio le suporta. RAD Studio 10 Seattle este noul etalon de calitate, documentatie si stabilitate.
 • RAD C++ pentru Windows 10 – C++Builder 10 introduce primul compilator C++ bazat pe CLANG pentru Windows si mobile cu extensii RAD PME pentru dezvoltare rapida cross-platform, integrare cu VCL pentru infrastructurile cross-platform Windows si FMX , suport pentru C++11, management de memorie bazat pe ARC (Automatic Reference Counting) pentru C++ si compatibilitate inversa. Noul compilator C++ Builder este un upgrade must-have pentru toti dezvoltatorii C++, atat pentru cei cu experienta cat si pentru dezvoltatorii noi care au utilizat anterior instrumente precum Java, Objective-C, C#, Xcode, Xamarin si Visual Studio.

 

Producator: