Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Visual Studio 2012

Microsoft Visual Studio 2012

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Cu device-uri conectate si servicii cloud-based, aveti oportunitati mai mari si mai bune decat inainte. Dezvoltatorii independenti se pot conecta de oriunde, construii app-uri geniale si pot sa le faca disponibile la milioane de useri. Microsoft Visual Studio 2012 vine pre-construit pentru a va ajuta sa cresteti intr-un mediu in care ideile sunt importante si viteza
este esentiala.

Din momentul in care deschideti IDE veti descoperii ca lucrurile s-au schimbat. Toata interfata a fost refacuta pentru un flux de procese redefinit si acces usor la uneltele pe care le folositi in fiecare zi. Tool bars-urile au fost simplificate, dezordinea din tab a fost redusa si acum aveti metode noi si rapide pentru a descoperii noi linii de cod.

Odata cu lansarea Windows 8, lucrurile s-au schimbat dramatic. Microsoft Visual Studio 2012 va ofera template-uri noi, instrumente de design si testare, tot ce va trebuie sa construiti aplicatii dependente intr-un timp cat mai scurt. In acelasi timp, Blend pentru Microsoft Visual Studio 2012 va ofera un kit de unelte vizuale pentru a profita de noua interfata Windows 8.

Cand vine vorba de web development, Microsoft Visual Studio 2012 va ajuta cu template-uri, unelte de publishing mai bune si suport complet pentru standarde in curs de dezvoltare, cum ar fi HTML5 si CSS3, dar si ultimele dezvoltari in ASP.NET. Page Inspector va ajuta sa debug-uiti mai usor pagina pe care o codati, chiar in IDE. Cu ASP.NET puteti sa creeati acum aplicatii cu controale pentru optimizarea telefoanelor, tabletelor si alte ecrane de dimensiuni mici.

Inainte trebuia sa mentineti un server. Scalarea necesita o investitie majora in infrastructura. Acum aveti acces rapid la un numar nelimitat de servere in Cloud cu abilitatea de a adauga mai mult spatiu de stocare si putere de procesare din mers. MicrosoftVisual Studio 2012 va ofera unelte de exceptie pentru a va pune aplicatiile in Windows Azure, inclusiv template-uri noi si optiuni de publishing, support pentru cach distribuit si urma de instalare mica.

Pentru SharePoint aveti template-uri noi si de creatie, dar si optiuni de implementare. Profitati de caracteristici upgradate ALM pentru Sharepoint, cum ar fi profil de performanta, testare de unitate si IntelliTrace. Surpriza placuta este LightSwitch, care va permite sa creeati aplicatii de business fara a scrie multe linii de cod.

Aplicatiile devin din ce in ce mai complexe si aveti nevoie de unelte pentru a ajuta echipa dumneavoastra sa lucreze destept si mai rapid. Cu Visual Studio si Team Foundation Server, puteti adopta practici mai productive in propiul pas de lucru, fara a deranja fluxul de procese deja existent. Cu Team Foundation Service, primiti ALM fara infrastructura. Asa, chiar si cea mai mica echipa beneficieaza de revision control, review de cod si unelte de planificare agile.

Editiile Microsoft Visual Studio 2012 sunt adaptate la nevoile specifice a echipelor, dar si la rolurile membrilor de echipa. Aflati care editie vi se potriveste, aici.

 

Softline International va recomanda achizitia pe baza de subscriptie pentru a beneficia de upgrade gratuit la noile versiuni.

Producator: