Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat JBoss Developer Studio Portfolio Edition

JBoss Operations Network

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


JBoss Operations Network este singurul punct de control pentru a desfasura si monitoriza aplicatiile si serviciile JBoss Enterprise Middleware.

JBoss Operations Network (JBoss ON) este o componenta cheie a ofertelor de administrare Red Hat si va ofera capabilitati built-in de management si monitorizare pentru a administra toate mediile de aplicatii JBoss. Asa va imbunatatiti eficienta operationala, reduceti costul si va asigurati o experienta pozitiva pentru utilizatorii dvs..

JBoss Operations Network va ofera control centralizat pentru aplicatiile si serviciile JBoss Enterprise Middleware. Din dashboard-ul JBoss ON beneficiati de vizibilitate pe toate mediile JBoss, vizualizati date metrice importante legate de sanatatea aplicatiilor si a serviciilor dvs.. De asemenea, cercetati pentru a analiza componente si probleme specifice. JBoss ON va poate ajuta organizatia prin cresterea eficientei operationale IT, reducerea costului de administrare middleware si un ROI bun pentru administrarea tuturor mediilor JBoss.

Prin folosirea consolei JBoss Operations Network sau comand-line puteti sa desfasurati prin remote servere JBoss, aplicatii si servicii peste tot grupul de platforme si servere pe care le administrati. Puteti administra multiple versiuni ale aplicatiilor, mentine un istoric a tuturor desfasurarilor si sa reveniti la setarile precedente. De asemenea, puteti sa monitorizati si sa desfasurati patch-uri JBoss si sa updatati din Red Hat Customer Portal si sa fiti notificati cand un nou patch este disponibil.

JBoss Operations Network va ofera capabilitati de administrate de tip enterprise peste toate mediile dvs. de dezvoltare, testare si productie. Cu JBoss ON puteti sa descoperiti si sa mentineti un inventar al aplicatiilor, server-elor si a serviciilor. Stocati, administrati si actualizati cu usurinta server-ele si configuratiile aplicatiilor JBoss pentru a standardiza desfasurarea. Automati si programati executii de operatii pentru administrarea resurselor.

JBoss Operations Network va ofera monitorizare avansata a performantei si disponibilitatea pentru aplicatii si servicii. JBoss ON va permite sa definiti alerte bazate pe praguri predefinite si sa trimiteti notificari via e-mail la utilizatori individuali sau la grupuri, ori prin Simple Network Management Protocol (SNMP). Automati operatii sau executati scripturi de servere pentru a corecta greseli.

Producator: