Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Embarcadero Delphi XE8

Delphi XE8

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Cea mai Rapida Platforma de Aplicatii Conectate pentru OS X, iOS, Android, Internetul Lucrurilor, Windows si nu numai!

Embarcadero® Delphi XE8 este solutia completa pentru dezvoltarea rapida de aplicatii conectate pentru Windows, Mac, iOS, Android si Internetul Lucrurilor. Dezvoltati solutii business ready care includ mai multe platforme native client, extensii mobile, dispozitive inteligente, servicii cloud, baze de date enterprise si baze de date integrate. Dezvoltati rapid aplicatii native pentru Windows, OS X si dispozitivele mobile, folosind un singur cod sursa.

Aflati cum va puteti dezvolta afacerea cu Delphi XE8

 • Fiabilitate si disponibilitate

Delphi XE8 pune la dispozitia devzoltatorilor instrumentele necesare pentru dezvoltarea unor aplicatii care sa revolutioneze operatiunile dvs. de business integrand factorul de mobilitate si IoT. Clientii folosesc deja Delphi pentru a dezvolta aplicatii fiabile si robuste pentru domenii diverse, de la puncte de vanzare cu amanuntul , software de contabilitate, productie etc..

 • Designer FireUI multi-platforma

Delphi XE8  si Designer-ul Fire UI multi-platforma reprezinta singura solutie single source pentru aplicatiile compilate. Majoritatea producatorilor care ofera suport pentru dezvoltarea cross-platform nativa necesita dezvoltarea unei interfete separate pentru fiecare platforma. Dezvoltati o interfata cu utilizatorul comuna si functionala atat pe telefoanele mobile cat si pe tablete si sisteme desktop. Majoritatea solutiilor de dezvoltare mobila nu suporta si dezvoltarea de aplicatii pentru Windows si OS X.

 • Extindeti Aplicatiile VCL pentru dispozitivele mobile, cloud si IoT

Extindeti aplicatiile Windows VCL si faceti-le disponibile si pentru dispozitivele mobile, gadget-uri si dispozitivele purtabile si creati solutii inovatoare. Aplicatiile de business si aplicatiile IoT nu mai sunt stand-alone (legate la o singura aplicatie mobila) si sunt distribuite pe mai multe dispozitive, gadget-uri si sisteme de operare inclusiv Windows, Mac, iOS, Android, middleware, cloud, servere si servicii enterprise. Extinderea aplicatiilor reprezinta un pas inainte foarte important pentru dezvoltatorii de aplicatii de business datorita faptului ca acum pot integra solutiile IoT in infrastructura existenta si pot profita la maximum de codul sursa deja dezvoltat. Toate industriile (retail, industria alimentara, sanatate si productie) pot profita imediat de pe urma aplicatiilor conectate.
Extindeti aplicatiile Windows VCL si faceti-le disponibile si pentru dispozitivele mobile, gadget-uri si dispozitivele purtabile creand conexiuni prin Bluetooth sau internet cu ajutorul compenetelor AppTethering. Descoperiti si interactionati cu o gama larga de gadget-uri si senzori conectati prin Bluetooth standard si Bluetooth Low Energy. Noile componente VCL va permit sa accesati senzorii dispozitivelor mobile (accelerometru, GPS si senzori de proximitate).

 • Folositi EMS pentru a va extinde afacerea si catre dispozitivele mobile

Enterprise Mobility Services (EMS) este o solutie completa pentru contextul tehnologic actual in care succesul apartine aplicatiilor interconectate si ofera un server middleware usor de implementat care gazduieste API-uri personalizate si module de accesare a datelor. EMS se bazeaza pe tehnologii standard si open source, inclusiv interogari REST HTTP si formate de date JSON si ofera drivere principale pentru bazele de date SQL precum si un Data Store SQL criptat. EMS asigura accesul securizat atat la aplicatiile desktop si mobile cat si la bazele de date Enterprise. EMS este o solutie middleware fiabila, robusta, scalabila si sigura. Aplicatiile Windows VCL pot fi extinse acum si catre dispozitivele mobile cu ajutorul EMS!

 • Update subscription

Functionalitatea de Support si Mentenanta beneficiaza de un update major! Un nume nou, functionalitati noi, beneficii suplimentare, toate la acelasi pret! Acum beneficiati de mentenanta continua pentru versiunile anterioare pentru pana la 2 ani de la lansare, toate update-urile versiunii curente, acces la versiunea beta, continut exclusiv si nu numai!

 • Productivitate imbunatatita

Productivitate crescuta pe orice platforma nativa de dezvoltare pentru a crea aplicatii conectate pentru mai multe dispozitivi si platforme, gadget-uri IoT si dispozitive purtabile fara a trebui sa administrati mai multe coduri sursa si limbaje de programare.
Embarcadero Delphi XE8 vine cu noi functionalitati care va vor ajuta sa va cresteti in mod vizibil nivelul de productivitate. Noul GetIt Package Manager va permite sa cautati, sa descarcati si sa integrati componente noi, direct din IDE!
Plugin-ul Castalia adauga extra code refactoring, verificarea sintaxei in timp real, parametri,  evidentierea structurala a codului, potrivirea parantezelor, evidentierea controlului fluxului si analiza codului. Toate acestea contribuie la o productivitate mai mare a echipei si o calitate mai buna a codului.

 • Cresteti performanta aplicatiilor

Embarcadero Delphi XE8 pune la dispozitia echipei dvs. instrumentele necesare pentru a crea aplicatii native multi-device extrem de performante. Concepeti si dezvoltati aplicatii native in limbaj C++ standard sau C++Builder Object Pascal pentru mai multe dispozitive simultan. Profitati la maximum de procesoarele multi-core cu ajutorul bibliotecii de programare paralela.

 • Folositi Analytics pentru a fi mereu la curent cu evolutia aplicatiilor dvs.

Este extrem de important sa intelegeti cum interactioneaza utilizatorii cu aplicatia pentru a va asigura ca acestia vor continua sa o foloseasca. Instrumentele de analiza a aplicatiilor pun la dispozitia dezvoltatorilor o reprezentare vizuala a modului in care interactioneaza utilizatorii cu aplicatiile dezvoltate cu ajutorul Delphi XE8. API-urile personalizate de analiza si raportare ofera informatii despre modul in care aplicatiile implementate consuma API-urile REST gazduite.
Mutati-va aplicatiile Windows VCL in cloud cu ajutorul Delphi XE8! Integrati servicii bazate pe cloud de la furnizorii BaaS (Backend as a Service) Kinvey, Parse si App42 care dispun de componente pentru serviciile BaaS cunoscute, precum notificari, managementul utilizatorilor si spatiu de stocare.

Delphi este o solutie de dezvoltare de software de top, folosita de milioane de dezvoltatori la nivel mondial si beneficiaza de contributia unei comunitati active de dezvoltatori, parteneri de tehnologii si vendori de componente.

Producator: