Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Delphi 10.1 Berlin

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Delphi este cel mai puternic mediu de dezvoltare Object Pascal si librarie de componente pentru dezvoltarea de aplicatii native cross-platform cu servicii cloud flexibile si conectivitate IoT extinsa. Delphi 10.1 Berlin beneficiaza de controale VCL pentru Windows 10 si permite dezvoltarea FMX pentru Windows, Mac si Mobile. Delphi este alegerea dumneavoastra pentru dezvoltarea de tip Enterprise ultra-rapida daca vreti sa beneficiati de memorie extinsa pentru proiectele mari, suport multi-monitor, Object Inspector imbunatatit si nu numai. Delphi 10.1 Berlin creste de pana la 5 ori viteza de dezvoltare si instalare a aplicatiilor pe mai multe platforme desktop, mobile, cloud si de baze de date, inclusiv pentru Windows 10 32 biti si 64 biti.


Experienta de utilizare cross-platform

Cu FireUI scrieti un singur cod si livrati aplicatii cross-platform pentru Windows 10, Android, iOS si OSX.

RAD Studio 10.1 Berlin include FireUI Multi-Device Designer care este singura solutie cu adevarat single-source pentru dezvoltarea de aplicatii compilate in mod nativ. Majoritatea vendorilor care suporta dezvoltarea nativa de aplicatii cross-platform necesita codarea separata a interfetelor de utilizare pentru fiecare platforma.

Dezvoltatorii de aplicatii mobile pot in sfarsit sa dezvolte un singur cod pentru o interfata de utilizare comuna care functioneaza in mod identic pe mai multe platforme – telefoane mobile, tablete si sisteme desktop. De la codul pentru interfata cu utilizatorul si pana la soft-ul client, aplicatiile dumneavoastra pot accesa API-urile platformei pentru a livra aplicatii performante cu suport nativ pentru GPU si CPU, totul dintr-un singur cod sursa.


Previzualizare in momentul codarii

FireUI App Previews va permite sa previzualizati aplicatiile FireMonkey pe iOS, Android, OSX si Windows chiar pe masura ce codati aplicatia. Modificarile introduse in FMX Designer se propaga in timp real pe dispozitivele conectate folosind Stiluri potrivite pentru fiecare dispozitiv.


Dezvoltare performanta de aplicatii IoT

RAD Studio 10.1 Berlin va permite sa exploatati la maximum potentialul solutiilor IoT. Puteti adauga cu usurinta noi capabilitati aplicatiilor desktop si mobile existente prin integrarea de senzori, dispozitive, baze de date de tip enterprise si servicii cloud.
In fiecare zi, din ce in ce mai multe dispozitive sunt introduse in ecosistemul IoT. Interconectivitatea dintre aceste dispozitive are potentialul de a crea experiente de utilizare remarcabile, complet noi care sa integreze si mediul fizic.


Dezvoltarea de aplicatii flexibile si hiper-conectate

Aplicatiile de business existente pot fi extinse cu usurinta astfel incat sa integreze dispozitivele mobile, dispozitivele IoT precum si diverse servicii back-end si baze de date. Solutia inovativa Live Bindings va permite sa vizualizati in timp real popularea cu date a formularelor si aplicatiilor dumneavoastra astfel incat sa beneficiati de viteza si acuratete de dezvoltare de neegalat. Puteti comuta cu usurinta intre diverse platforme si servicii de back-end fara a face investitii noi semnificative.


Editii Delphi 10.1 Berlin

1. Embarcadero Delphi 10.1 Berlin Editia Architect

Embarcadero Delphi 10.1 Berlin editia Architect este cea mai rapida modalitate de a dezvolta si actualiza aplicatii vizuale hiper-conectate pentru Windows 10, Mac, Mobile, IoT si nu numai. Actualizati cu usurinta aplicatiile VCL si FMX pentru Windows 10 cu ajutorul noilor controale VCL, a Stilurilor si a componentelor pentru sevicii Universal Windows Platform pentru Windows 10.  Delphi 10.1 Berlin editia Architect include toate functionalitatile editiei Enterprise plus capabilitatile de design si modelare de baze de date din ER/Studio Developer Edition.

2. Embarcadero Delphi 10.1 Berlin Editia Ultimate

Embarcadero Delphi 10.1 Berlin editia Ultimate este cea mai rapida modalitate de a dezvolta si actualiza aplicatii vizuale hiper-conectate pentru Windows 10, Mac, Mobile, IoT si nu numai. Actualizati cu usurinta aplicatiile VCL si FMX pentru Windows 10 cu ajutorul noilor controale VCL, a Stilurilor si a componentelor pentru sevicii Universal Windows Platform pentru Windows 10. Delphi 10.1 Berlin Editia Ultimate include toate functionalitatile editiei Enterprise plus DB PowerStudio Developer Edition, managementul modificarilor pentru bazele de date si profilare SQL.

3. Embarcadero Delphi 10.1 Berlin Editia Enterprise

Embarcadero Delphi 10.1 Berlin editia Enterprise este cea mai rapida platforma de dezvoltare de software pentru dezvoltatorii enterpise si ISV. Construiti aplicatii client/server si n-tier care se pot conecta la o gama larga de baze de date de tip enterprise si platforme cloud inclusiv Microsoft SQL Server, DB2, Orcle, Sybase, Interbase, Amazon, Microsoft Azure. Delphi 10.1 Berlin editia Enterprise include toate functionalitatile editiei Professional plus licenta de dezvoltator Enterpise Mobility Services si conectivitate de tip enterprise cu DataSnap SDK.

4. Embarcadero Delphi 10.1 Berlin Editia Professional

Embarcadero Delphi 10.1 Berlin editia Professional este cea mai rapida modalitate de a dezvolta si actualiza aplicatii vizuale hiper-conectate pentru Windows 10, Mac, Mobile, IoT si nu numai. Actualizati cu usurinta aplicatiile VCL si FMX pentru Windows 10 cu ajutorul noilor controale VCL, a Stilurilor si a componentelor pentru sevicii Universal Windows Platform pentru Windows 10.

5. Embarcadero Delphi 10.1 Berlin Editia Starter

Embarcadero Delphi 10.1 Berlin editia Starter este cea mai buna modalitate de a incepe sa dezvoltati aplicatii Delphi pentru Windows. Delphi 10.1 Berlin editia Starter include un mediu dezvoltare simplificat, editor de cod, module ISAPI speciale pentru Delphi, debugger integrat, sute de componente vizuale si o licenta comerciala limitata. Driverele si componentele pentru bazele de date nu sunt incluse.

Producator: