Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Embarcadero CBuilder XE8

C++Builder XE8

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Cea mai Rapida Platforma de Aplicatii Conectate pentru OS X, iOS, Android, Internetul Lucrurilor, Windows si nu numai!

Embarcadero® C++Builder XE8 este solutia completa pentru dezvoltarea rapida de aplicatii conectate pentru Windows, Mac, iOS, Android si Internetul Lucrurilor. Dezvoltati solutii business ready care includ mai multe platforme native client, extensii mobile, dispozitive inteligente, servicii cloud, baze de date enterprise si baze de date integrate. Dezvoltati rapid aplicatii native pentru Windows, OS X si dispozitivele mobile, folosind un singur cod sursa.

Aflati cum va puteti dezvolta afacerea cu C++Builder XE8

 • Designer FireUI multi-platforma

C++Builder XE8  si Designer-ul Fire UI multi-platforma reprezinta singura solutie single source pentru aplicatiile compilate. Majoritatea producatorilor care ofera suport pentru dezvoltarea cross-platform nativa necesita nezvoltarea unei interfete separate pentru fiecare platforma. Dezvoltati o interfata cu utilizatorul comuna si functionala atat pe telefoanele mobile cat si pe tablete si sisteme desktop. Majoritatea solutiilor de dezvoltare mobila nu suporta si dezvoltarea de aplicatii pentru Windows si OS X.

 • Extindeti Aplicatiile Windows si pentru dispozitivele mobile

Extindeti aplicatiile Windows VCL si faceti-le disponibile si pentru dispozitivele mobile, gadget-uri si dispozitivele purtabile creand conexiuni prin Bluetooth sau internet cu ajutorul componentelor AppTethering. Descoperiti si interactionati cu o gama larga de gadget-uri si senzori conectati prin Bluetooth standard si Bluetooth Low Energy. Noile componente VCL va permit sa accesati senzorii dispozitivelor mobile (accelerometru, GPS si senzori de proximitate).

 • Folositi EMS pentru a va extinde afacerea si catre dispozitivele mobile

Enterprise Mobility Services (EMS) este o solutie completa pentru contextul tehnologic actual in care succesul apartine aplicatiilor interconectate si ofera un server middleware usor de implementat care gazduieste API-uri personalizate si module de accesare a datelor. EMS se bazeaza pe tehnologii standard si open source, inclusiv interogari REST HTTP si formate de date JSON si ofera drivere principale pentru bazele de date SQL precum si un Data Store SQL criptat. EMS asigura accesul securizat atat la aplicatiile desktop si mobile cat si la bazele de date Enterprise. EMS este o solutie middleware fiabila, robusta, scalabila si sigura. Aplicatiile Windows VCL pot fi extinse acum si catre dispozitivele mobile cu ajutorul EMS!

 • Update subscription

Functionalitatea de Support si Mentenanta beneficiaza de un update major! Un nume nou, functionalitati noi, beneficii suplimentare, toate la acelasi pret! Acum beneficiati de mentenanta continua pentru versiunile anterioare pentru pana la 2 ani de la lansare, toate update-urile versiunii curente, acces la versiunea beta, continut exclusiv si nu numai!

 • Productivitate imbunatatita

Productivitate crescuta pe orice platforma nativa de dezvoltare pentru a crea aplicatii conectate pentru mai multe dispozitive si platforme, gadget-uri IoT si dispozitive purtabile fara a trebui sa administrati mai multe coduri sursa si limbaje de programare. Embarcadero C++Builder XE8 vine cu noi functionalitati care va vor ajuta sa va cresteti in mod vizibil nivelul de productivitate. Noul GetIt Package Manager va permite sa cautati, sa descarcati si sa integrati componente noi, direct din IDE!
Plugin-ul Castalia adauga extra code refactoring, verificarea sintaxei in timp real, parametri,  evidentierea structurala a codului, potrivirea parantezelor, evidentierea controlului fluxului si analiza codului.

 • Cresteti performanta aplicatiilor

Embarcadero C++Builder XE8 pune la dispozitia echipei dvs. instrumentele necesare pentru a crea aplicatii native multi-device extrem de performante. Concepeti si dezvoltati aplicatii native in limbaj C++ standard sau C++Builder Object Pascal pentru mai multe dispozitive simultan. Profitati la maximum de procesoarele multi-core cu ajutorul bibliotecii de programare paralela.

 • Folositi Analytics pentru a fi mereu la curent cu evolutia aplicatiilor dvs.

Este extrem de important sa intelegeti cum interactioneaza utilizatorii cu aplicatia pentru a va asigura ca acestia vor continua sa o foloseasca. Instrumentele de analiza a aplicatiilor pun la dispozitia dezvoltatorilor o reprezentare vizuala a modului in care interactioneaza utilizatorii cu aplicatiile dezvoltate cu ajutorul C++Builder XE8. API-urile personalizate de analiza si raportare ofera informatii despre modul in care aplicatiile implementate consuma API-urile REST gazduite.
Mutati-va aplicatiile Windows VCL in cloud cu ajutorul C++Builder XE8! Integrati servicii bazate pe cloud de la furnizorii BaaS (Backend as a Service) Kinvey, Parse si App42 care dispun de componente pentru serviciile BaaS cunoascute, precum notificari, managementul utilizatorilor si spatiu de stocare.

Producator: