X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Contact

Numere de telefon

+4 021 555 27 00

+4 031 425 81 65 – Departament Microsoft

+4 031 425 81 63 – Departament Tehnic

Pentru clienti

Pentru cereri de oferta si intrebari despre produsele si serviciile noastre precum si propuneri de parteneriat, nu ezitati sa contactati departamentul nostru de vanzari la adresa de e-mail: sales@softline.ro

Pentru cereri de asistenta tehnica si suport, va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa de e-mail: support@softline.ro

Pentru parteneri

Softline este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Embarcadero. Pentru oferte de parteneriat va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail info@softline.ro.

Pentru mass-media si organizatorii de evenimente IT:

Softline este un marketer experimentat in segmentul IT, axandu-si o mare parte din activitati pe idei precum cataloguri software, seminarii si alte evenimente destinate profesionistilor de IT, propriul nostru call-center care realizeaza campanii de telemarketing si multe altele. Pentru colaborari pe partea de marketing si promovare, contactati-ne la marketing@softline.ro

Softline este un partener permanent al publicatiilor in format print si online, oferind stiri legate de companie si evenimente IT desfasurate la nivel international. Ne implicam in toate evenimentele semnificative de IT si ne concentram pe oferte de parteneriat, schimb de idei si de competente.
Pentru cereri si informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati departamentul de Marketing la adresa marketing@softline.ro.

SOFTLINE INTERNATIONAL

Softline International S.R.L.
Str. Alizeului 3, sector 6, etaj 1, Bucuresti 060243
CUI: 27012732, Reg.Com.: J40/5641/03.06.2010, Capital Social 6.450.390 RON