Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat JBoss Developer Studio Portfolio Edition

Red Hat JBoss Developer Studio Portfolio Edition

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat JBoss Developer Studio Portfolio Edition este tot ce aveti nevoie pentru a dezvolta, testa si desfasura aplicatii web bogate, aplicatii tip enterprise si servicii SOA. Timpul dumneavoastra este important, de ce sa il pierdeti prin configurarea mediului de dezvoltare. Cu Red Hat JBoss Developer Studio Portfolio Edition beneficiati de un mediu de dezvoltare integrat (IDE), preasamblat convenabil care include acces la toate tehnologiile JBoss de tip enterprise.

Spre deosebire de alte IDE-uri, JBoss Developer Studio integreaza si certifica atat componente de instrumentare si runtime prin combinarea  de instrumente open source Eclipse, de cea mai buna calitate, cu platforme JBoss enterprise.

Acestea sunt aceleasi versiuni a platformelor middleware pe care Red Hat le sustine in productie de 7 ani, ceea ce inseamna ca dumneavoastra puteti sa va construiti si sa va testati aplicatiile pe aceeasi infrastructura open source pe care va desfasurati si primiti suport.

JBoss Developer Studio Portfolio Edition este disponibil ca o subscriptie pentru dezvoltatori individuali si include:

 • JBoss Developer Studio,
 • JBoss Enterprise Application Platform,
 • JBoss Enterprise SOA Platform,
 • JBoss Enterprise Data Services Platform,
 • JBoss Enterprise Portal Platform,
 • JBoss Enterprise BRMS,
 • OpenJDK,
 • JBoss Operations Network,
 • Red Hat Enterprise Linux (drept cu instrumente de dezvoltare built-in),
 • Red Hat Network acces (pentru dezvoltare).

JBoss Developer Studio este testat si certificat pentru ca dumneavoastra sa fiti asigurat ca toate plug-in-urile, componentele runtime si subordonarile sunt compatibile intre ele. Spre exemplu, componente cum ar fi Hibernate, RichFaces, Portal, iBPM, Drools si momentul de executie lucreaza bine impreuna.

JBoss Developer Studio este disponibil pentru sistemele de operare Microsoft Windows, Linux si Mac OS X si poate rula pe Java Development Kit (JDK) 6.0.

Java EE 6 reprezinta un mare pas inainte in dezvoltarea productivitatii si reducerea complexitatii. El include multe standarde bine cunoscute si tehnologii, cum ar fi:

 • JPA (bazat pe JBoss Hibernate),
 • CDI (bazat pe JBoss Seam),
 • JAX-RS (bazat pe JBoss RESTEasy).

JBoss Developer Studio va ofera suport pentru JSF, RichFaces, EJB, JPA si Hibernate, JAX-RS+RESTEasy, CDI si HTML 5. Toate cu constructii si desfasurari bazate pe Maven, optimizat pentru dezvoltare interactiva.

JBoss Hibernate este un serviciu performant de cercetare si persistenta obiect/relationare. JBoss Hibernate va permite sa dezvoltati clase persistente dupa o idiom-a orientata spre obiect, inclusiv asociere, succesiune, poliformism, compozitie si colectie. JBoss Hiberate va permite sa exprimati cercetari in propria extensie portabila SQL (HQL), SQL nativ sau cu un API Criteria sau Example object-oriented.

Spre deosebire de alte solutii, JBoss Hibernate nu va ascunde puterea SQL. Va garanteaza ca investitia in tehnologia de relatie si cunostinte este la fel de valida ca oricand.

 

Producator: