Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Dropbox for Business

Dropbox for Business

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Dropbox for Business este o solutie de stocare si partajare de documente foarte agreata atat de catre angajatii care o folosesc cat si de administratorii IT datorita controlului si vizibilitatii asupra fisierelor dumneavoastra.

 • acces rapid si usor la fisierele stocate – membrii echipei pot sincroniza datele pe mai multe PC-uri, smartphone-uri si tablete, indiferent de locatie
 • instrumente pentru protejarea datelor – beneficiati de instrumente de securizare a datelor, parole si perioade de expirare a link-urilor partajate precum si de instrumente de administrare si auditare a fisierelor
 • economisiti timp si bani – folositi Dropbox for Business pentru a inlocui solutiile invechite de stocare precum serverele FTP si reduceti costurile si timpul necesar pentru instruirea angajatilor in folosirea acestei noi solutii
 • orice aplicatie, orice dispozitiv, orice locatie – Dropbox for Business poate fi integrat cu majoritatea aplicatiilor pe care le foloseste echipa dvs. — de la Word la Excel, Photoshop si Acrobat. In plus Dropbox for Business beneficiaza de suport pentru Windows, Android, iOS, Mac, si Linux.
 • mai putin training, mai multa productivitate – cu o interfata intuitiva si performanta de ultima generatie, solutia Dropbox for Business reduce in mod semnificativ timpul de training necesar echipei dvs. pentru a incepe sa o foloseasca. Functionalitatile de tip self-service precum recuperarea nelimitata a documentelor seterse si deconectarea dispozitivelor, permit membrilor echipei sa desfasoare sarcini obisnuite fara interventia departamentului IT.
 • controlati fisierele partajate si accesul utilizatorilor – cand utilizatorii folosesc mai multe solutii, pastrarea controlului poate deveni o sarcina dificila. Dropbox for Business le ofera administratorilor IT jurnale de audit comprehensive pentru a urmari ce informatii sunt partajate si de catre cine. Instrumentele de control usor de folosit restrictioneaza accesul si asigura stergerea de la distanta a datelor in cazul pierderii dispozitivelor.
 • securizarea informatiilor companiei – Mentinerea in siguranta a datelor echipei dvs. este principala noastra prioritate. Dropbox for Business foloseste instrumente puternice de criptare atat pentru fisierele partajate cat si pentru cele stocate. Utilizatorii pot folosi si alte metode suplimentare pentru securizarea conturilor precum single sing-on si verificarea in 2 pasi.
 • Dropbox for Business poate fi integrat cu 300.000 aplicatii – Peste 300.000 de aplicatii se conecteaza cu Dropbox pentru productivitate, analiza si comunicare crescute. Editeaza documente cu Microsoft Office, partajeaza-le cu alti utilizatori prin intermediul Cisco WebEx Meetings, si folositi DocuSign pentru a va aproba contractele. De asemenea, puteti simplifica procesul de management si puteti creste nivelul de securitate folosing solutiile IBM, Dell, Splunk si nu numai.
Categorie:
Cloud, Cloud Solutions
Producator: