X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

news

Posibilitati noi de control si vizibilitate in solutia G Suite

DLP for G Suite

Soliția cloud G Suite de la Google oferă întreprinderilor beneficii semnificative și oferă echipelor lor o libertate care este la fel de mare ca și ambițiile lor. G Suite sprijină astfel de afaceri din întreaga lume, cu suita unificată de aplicații inteligente. Astăzi, mai mult de 3 milioane de întreprinderi se bazează pe G Suite pentru comunicare și colaborare mai ușoră.

Oferim un control sporit și o vizibilitate atunci când se protejează activele sensibile, deoarece este o preocupare de top în lumea de astăzi. Din acest motiv oferim clienților functionalități noi în G Suite cum ar fi:

 • Acces control mai puternic pentru administratori
 • Mai multe funcții de prevenirea pierderilor de date (DLP) pentru Google Drive, DLP pentru Gmail, și S / MIME pentru Gmail
 • Mai multe instrumente de analiză și prognozare prin conectarea BigQuery cu Gmail

Gestionarea accesului la dispozitivele și sistemele G Suite.

În 2011, am introdus verificarea în 2 pași pentru protecție suplimentară atunci când utilizatorii se conectează în conturile lor Google. Cu verificarea în 2 pași, administratorii pot opta pentru utilizarea chei de securitate, care sunt atât mai ușor pentru utilizatori și mai sigure împotriva atacurilor comune (phishing) decât alte metode. Cheile de securitate se conectează direct la un laptop sau cu un dispozitiv mobil utilizând Bluetooth sau NFC, în loc de a primi un cod prin text. Astăzi, noi adăugăm capacitatea de a pune în aplicare administrarii acestei măsuri prin restricționarea de conectare numai utilizatorilor cu o cheie de securitate. Administratorii vor fi, de asemenea, capabil se gestioneze implementarea chei de securitate și pentru a vizualiza rapoarte de utilizare.

 Controlul modului în care datele sunt distribuite în afara G Suite.

Prevenirea pierderilor de date (DLP) pentru Google Drive: În 2015, am lansat DLP pentru Gmail cu, recunoaștere OCR cu reguli ușor de setat. Astăzi, extindem DLP Google Drive, ceea ce face chiar mai ușor pentru administratori de a asigura securitatea datelor sensibile, de a controla ce conținut poate fi stocat și pentru a proteja utilizatorii de la schimbul de informații confidențiale în mod accidental în exterior. Protecția DLP G Suite depășește DLP standard cu reguli ușor de configurat și de recunoaștere OCR a conținutului stocat în imagini astfel încât administartorii pot pune în aplicare cu ușurință politici și să controleze modul în care datele sunt partajate.

DLP for G Suite

S / MIME pentru Gmail: Când vine vorba de securitate Gmail, există zeci de măsuri de securitate care rulează în spatele pentru a asigura siguranța comunicării, și sprijinim autentificarea standard în industrie pentru a ajuta la combaterea spoofing de e-mail. Din păcate, alte servicii de e-mail cu care se face schimb de email-uri nu tot timpul au posibilități de a lua măsuri similare pentru a proteja datele. De aceea, noi oferim o protecție suplimentară, oferindu-vă opțiunea de a aduce propriile certificate de criptare S / MIME. Administratorii vor fi în măsură să pună în aplicare S / MIME utilizare și pot stabili reguli DLP în funcție de nevoile specifice unitare de organizare.

Înțelege comportamentul angajaților și activitatea acestora

Gmail loguri + integrare BigQuery: Logurile Gmail conțin informații valoroase care pot ajuta administratorii se diagnostice problemele sau de a estima perspective. Astăzi, facilitând analiza logurilor Gmail cu o integrare BigQuery preconfigurate astfel încât administratorii pot rula interogări sofisticate performante personalizate, analizînd datele lor și pentru a construi dashboards personalizate.

BigQuery integration for G Suite

PT Telecom Attack Discovery for VimpelCom Beeline

VimpelCom Beeline boost security of mobile network and subscribers with PT Telecom Attack Discovery.

After years of security through obscurity, telecom security has appeared on the radar screen. Subscribers are using more and more new services, and almost every new gadget has mobile Internet connectivity. But the core for all this communication—the SS7 signaling network—was developed 40 years ago, and integrating new technologies with legacy systems creates some serious security issues.

Vulnerabilities in SS7 make it possible for an attacker anywhere in the world to track the location of a mobile phone, disconnect a subscriber, intercept SMS messages, and even eavesdrop on conversations. Positive Technologies experts assessed many SS7 networks security in 2015–2016 and found troubling results: subscribers could be geotracked on 58% of analyzed networks, have their incoming SMS messages intercepted on 89% of networks, and have their voice calls intercepted on 50% of networks.

Of course, it’s impossible to overhaul the existing infrastructure and protocols in a day. That is why it is so important to perform a detailed audit of SS7 networks and related components, as well as quickly identify attacks targeting mobile infrastructure and subscribers and undertake mitigating measures.

PJSC VimpelCom serves over 58 million mobile subscribers, making reliability an absolute priority. The growing number and scale of external threats forced the company to take a fresh look at how to keep its network safe. Several of the key challenges included:

 • Get an unbiased picture of the protection level of the mobile network and subscribers in order to analyze the existing risks.
 • Devise methods for mitigating the highest-priority threats.
 • Decide on methods to monitor network security and detect illegitimate use of the network.

To meet the SS7 security challenge, VimpelCom selected Positive Technologies, which started a common project in 2012 to protect the client’s subscribers and network. In the intervening years, VimpelCom and Positive Technologies have continued their partnership in a number of areas, such as optimizing configuration of transport network equipment and investigating 3G/4G modem security. The next level of the partnership arrived with comprehensive auditing of SS7 security and testing of PT Telecom Attack Discovery.

Telecom Attack Discovery

PT Telecom Attack Discovery automates and simplifies detection of illegitimate SS7 network activity. By quickly detecting malicious traffic, this system prevents a number of costly nuisances:

 • Denial of service preventing subscriber access or functioning of network infrastructure
 • Theft of funds from subscriber accounts
 • Bypassing of billing/metering systems
 • Interception of calls and SMS messages

Many attacks can be prevented proactively. Assessing network security detects vulnerabilities before they can be exploited, and prevents attacks from gaining a foothold on the network—meaning improved security and subscriber loyalty.

Softline ocupa locul 2 in topul companiilor furnizoare de servicii de securitate din Rusia!

CNews tocmai a anuntat clasamentul companiilor ce ofera servicii de securitate pentru anul 2012. Astfel, din punct de vedere al cifrei de afaceri grupul Softline s-a clasat pe locul 2, pe primul loc clasandu-se, unul din principali parteneri Softline, producatorul de software de securitate Kaspersky.

Softline inregistreaza o evolutie de doua locuri fata de anul 2011 si o crestere a cifrei de afaceri de 52%, devasandu-i pe producatorul Acronis si furnizorul de servicii Informzashita.

Grupul Softline reuseste sa inregistreze o creste mai rapida decat cresterea pietei, mentinand trendul evolutiei din 1993.

Sursa foto.

Sursa articol.

Tendinte cloud pentru anul 2016

Tendinte cloud pentru anul 2016

Conform expertilor Gartner, pana in 2016, cloud computing va deveni cea mai mare cheltuiala din domeniul  IT.

Cloud computing se dezvolta si pana in anul 2016 aceasta dezvoltare va determina investitii masive din partea companiilor intr-un astfel de sistem. Potrivit Gartner Inc., 2016 va fi anul definitoriu pentru cloud. Cloud-ul privat va deveni cloud hybrid si aproape jumatate din companiile mari vor lucra cu hybrid cloud pana la sfarsitul anului 2017.

Gartner descrie cloud computing ca un stil de computare in care functionalitatile IT elastice si scalabile sunt livrate „as a service” folosind tehnologii IT. Compania prevesteste evolutia afacerii intr-o maniera pozitiva, dar, in acelasi timp, si negativa. Cloud-ul privat, hibrid si public impanzesc peisajul solutiilor IT. Cloud-ul privat beneficiaza de multa atentie si astazi este cea mai cunoscuta forma de cloud. Din pacate, acesta nu este destinat tuturor serviciilor si, desi majoritatea firmelor medii si mari folosesc servicii cloud privat pe viitor acest produs va fi utilizat numai pentru servicii specifice.

 

Sursa articol.

Sursa foto.

PTC a anuntat lansare Mathcad Prime 3.0!

PTC Mathcad Prime 3.0

Matchcad Prime 3.0 si-a imbunatatit capacitatea de calculare pentru a permite rezolvarea problemelor complexe intr-un timp cat mai scurt. Cu sute de functii matematice incluse si capacitatea de a rezolva ecuatii, Mathcad Prime 3.o este alegerea perfecta.

 

 

Softline a obtinut competenta Microsoft Volume Licensing Gold!

Microsoft Gold Volume Licensing

Office 365 pe iPad in viitorul apropiat!

In 2011 au existat zvonuri legate de posibilitatea folosirii Office 365 pe iPad. Zilele trecute, Steve Ballmer (CEO Microsoft) a dezvaluit in cadrul unui eveniment Gartner ca Office 365 va fi disponibil si pentru iPad doar dupa ce o interfata touch va fi dezvoltata.

Microsoft deja a unit partial Office 365 cu ”ecosistemul” iOS prin lansarea Office Mobile for Office 365 Subscribers. Aplicatia este disponibila doar utilizatorilor iPhone care au un plan de subscriptie Office 365.

Microsoft a prezentat la inceputul anului o interfata Office cu capabilitati touch pentru Windows 8.1 dar nu a precizat o data de lansare.

Sursa The Verge.

Foto.

Google a implinit 15 ani!

Garajul Google

Astazi Google a implinit 15 ani! Garajul din imagine este primul sediu al companiei.

Sursa foto.

Phoneblocks

Phoneblock

”Ideea unui telefon mobil modular, pe care utilizatorul sa il configureze in functie de necesitatile sale, este promovata de designerul olandez Dave Hakkens pe site-ul Thunderclap. Conform acestuia, producătorii de telefoane mobile ar produce si comercializa doar componentele Phoneblocks, pe care utilizatorul le va monta singur pe un suport, in functie de modul in care doreste sa utilizeze dispozitivul. Astfel, in loc sa se adapteze la limitarile pe care dispozitivele predefinite le impun, utilizatorul va putea opta pentru o baterie mai puternica, o camera foto mai avansata sau un procesor mai puternic – pe care le va asambla la fel ca pe piesele unui Lego.” Corina Cailean, chip.ro

 

Articolul complet aici.

Sursa foto.

Plastic Perfected – prima reclama pentru noul iPhone 5C

iPhone 5C