Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

AutoCad 2014

AutoCAD

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Proiectati si dati forma lumii din jurul dvs. cu carcateristicile puternice si flexibile din AutoCAD, unul din cele mai bune instrumente de design 2D si 3D din lume. Cresteti productivitatea cu instrumente puternice de design si documentare, conectati si retusati design-ul si documentatia fluxului de procese. Licenta AutoCAD este disponibila pentru Windows si Mac pentru a va permite sa lucrati pe platforma dvs. preferata. Extindeti puterea AutoCAD atunci cand achizitionati AutoCAD Design Suite pentru comunicari de fluxuri de procese vizuale usor de folosit.

Caracteristici AutoCAD 

Cu instumente pentru modelarea suprafetelor solide si de tip mesa, AutoCAD va ofera flexibilitate sporita si control pentru a va ajuta sa va realizati ideile de design. Uneltele puternice PointCloud va permit sa importati obiecte scanate cu pana la 2 miliarde de data points.

Acum puteti importa si agrega modele dintr-o varietate de aplicatii, puteti colabora via tehnologii bazate pe cloud si sa accesati si editati proiecte de pe dispozitive mobile. Cu posibilitatea de a va conecta la Facebook si Twitter direct din AutoCAD, puteti sa partajati cu usurinta proiectele dvs. in mediile sociale. Interfata actualizata AutoCAD include o linie de comanda mai flexibila. Acum puteti sa sugerati constrangeri automat in timp real chiar in momentul in care se contureaza. Accesati si partajati preferintele de personalizare AuotCAD mai usor si mai rapid.

Ca utilizator AutoCAD puteti dezvolta cu usurinta reprezentari de modele 3D uluitoare cu unelte de redare integrate. Capacitatea de printare 3D va permite sa creati rapid prototipuri fizice 3D.

Datorita conectarii cu Autodesk360, puteti sa va sincronizati fisierele, inclusiv schite si foldere cu contul online, direct din AutoCAD. Exportati si atasati fisiere in contul dvs. a si partajati fisiere cu alti oameni via contul online Autodesk.

Pentru mai multe detalii, vizualizati ghidul produsului  aici.

Producator: