Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

AutoCAD LT Subscription

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Creati schite 2D mai repede si mai eficient cu ajutorul noilor instrumente inovatoare oferite de AutoCAD LT®. Tehnologia TrustedDWG™  va permite sa stocati si sa partajati cu incredere fisierele la care lucrati. Instrumentele pentru crearea de documentatie va ajuta sa produceti desene tehnice precise pe care le puteti edita sau refolosi cu usurinta. Colaborati cu colegii cu ajutorul solutiilor AutoCAd pentru desktop, mobil sau in cloud. La achizitionarea unei subscriptii AutoCAD LT 2017, beneficiati de acces la suport tehnic extins, fara costuri suplimentare. 

Programul de redactare si intocmire a detaliilor de executie 2D AutoCAD LT contine un set vast de unelte care permit crearea, documentarea si impartirea desenelor in mod eficient si cu acuratete sporita. Creati desene in formatul autentic DWG pentru stabilitate si compatabilitate in comunicarea cu clientii si colegii dvs. Cu AutoCAD LT beneficiati de un meniu variat de optiuni multiple ale interfetei si puteti optimiza software-ul dupa propriile standarde de lucru.

 • DesignCenter (Windows)

Folositi DesignCenter pentru a accesa schite, straturi si alt continut pe PC-ul dvs., reteaua companiei sau Internet. Pur si simplu faceti drag-and-drop cu obiectele gasite in schita dvs. curenta.

 • Comenzi pentru hasurare

Accesati comenzi de hasuri usor printr-o interfata contextuala, asemanatoare cu afisajul pentru Tabele si Text Multiline. Gripurile multifunctionale va permit sa editati direct marimea, rotatia si originea unei hasuri. Optiuni aditionale pentru a controla felul cum arata hasurile includ transparenta, culoare de fundal si umplere gradient.

 • Instrumente de desen 2D

Software-ul AutoCAD LT destinat intocmirii detaliilor de executie va permite sa folositi forme, cum ar fi linii, poligoane, arcade, cercuri si elipse pentru a crea schite simple sau complexe in 2D.

 • Instrumente de editare

Modificati formele geometrice deja existente cu comenzi, cum ar fi Stretch, Scale si Rotate care schimba forma, locatia si marimea obiectului selectat de dvs.

 • Instrumente de adnotare

Completati schitele dvs. 2D cu adnotari, cum ar fi texte, dimensiuni sau hasuri. Uneltele de text contin optiuni de procesare a formatarii cuvintelor, spell check si campuri care expun obiecte de referinta si proprietati de desen. Lead-uri multiple va permit sa adaugati note si explicatii la obiecte specifice. Cu AutoCAD LT puteti scala adnotarile automat in asa fel incat sunt mereu de marimea pe care o doriti. Folositi hasuri in mai multe variante si umpluturi pentru a evidentia zone importante in schita dvs. 2D.

 

Producator: